| mamasiita a întrebat:

Ma intrebam daca voua nu vi se pare ca Selena Gomez profita de Justin Bieber? El a scos-o la o cina romantica, la film ( titanicul ), a plimbat-o cu vaporul si tot el a suportat cheltuielile. cu toate acestea Selena nici nu i-a multumit... Astept parerea voastra.

9 răspunsuri:
| lAuRitAs a răspuns:

Copii din ziua de azi...straight face

| bowwow970 a răspuns:

Deci am cateva sfaturi: te duci in **** mea sa iti cumperi o lama, te inchizi in baie, tai venele, daca nu ai bani de lama iei un cutit si iti tai glanda ca omenirea nu are nevoie de oameni ca tine
auzi intrebare aicirolling on the floor

| Dimineata a răspuns:

Nu cred ca profita, el a invitat'o deci el plateste si in puls stim cu toti ca baiatul plateste nu fata. Nu i'a multumit pentru ca sunt impreuna, parerea mea.

| gogonica a răspuns:

Sincer nu ne pasa laughingrolling on the floor

| budy55 a răspuns:

Trebui omorati amandoi laughing

| IngridTomlinson a răspuns:

Ba daca se mai ia unu de selena il castrez! rolling on the floor ce aveti cu ea?

nu draguta nu cred ca profita...ei chiar se iubesc ca daca nu era asa nu stateau atata impreuna!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum sa nu-i multumeasca? Ii multumeste in fiecare noapte.Si in plus, iti dai seama cati bani are pustanu' de Bieber? Si asta din cauza disperatelor care cumpara tot ce prind si are legatura cu el.Si astfel el ii poate cumpara Selenei tot ce isi doreste.Si nu mi se pare ca profita Selena de el, de fapt ar trebui sa se simta onorat ca poate sa se afiseze cu asa o tipa.Ok...nici nu stiu de ce am raspuns la intrebarea asta.Lipsa de ocupatie...

| adelina290 a răspuns:

Chiar is bate joc de el

| PrettyPlease a răspuns:

Presupun ca de asta nu poti tu dormii noaptea! Ca profita Selena de Bieber.