| IoneeLaa a întrebat:

Ma numesc Ionela si am 15 ani happy

Imi place de un baiat ( atractie fizica ), si as vrea sa il cunosc mai bine. Invatam la acelasi liceu, prima data l-am vazut cand a venit la noi in clasa sa se prezinte ca si candidat la postul pentru presedintele elevilor, l-am votat normal si a iesit presedinte.

Am uitat sa mentionez ca sunt clasa a IX-a si el a X-a as vrea sa imi dati cateva sfaturi cum sa ma fac observata de catre el, cum as putea sa intru in discutie cu el avand in vedere ca noi nu am mai vorbit pana acum big grin?

Funda!

4 răspunsuri:
| Stephisorrr a răspuns:

Iti sugerez sa nu ai o atractie foarte mare inainte sa-l cunosti mai bine, imprieteneste-te cu el, vezi ce-l duce capu', poate e doar o simpla atractie de moment, nu trebuie sa te faci tu observata, trebuie sa te observe el, daca chiar l-ar interesa de tine happy Mult succes

| neutrino a răspuns:

Pui aceasta intrebare de doua ori pe zi?

| BiaBianca33 a răspuns:

Heiii buna, i-ai putea cere id sa vorbiti pe mess, asa va'ti cunoaste mult mai bine

| iuniaela a răspuns:

Pentru inceput gandeste-te daca aveti prieteni comuni, daca da roaga-l pe unul dintre ei sa-ti faca cunostinta cu baiatul X, dupa care poti sa incepi sa il saluti, sa ii mai si zambesti dar sa fie un zambet plin de franchete nu un ranjet de-adreptul. Succes! astept detalii