| IoneeLaa a întrebat:

Ma numesc Ionela si am 15 ani happy
Imi place de un baiat ( atractie fizica ), si as vrea sa il cunosc mai bine. Invatam la acelasi liceu, prima data l-am vazut cand a venit la noi in clasa sa se prezinte ca si candidat la postul pentru presedintele elevilor, l-am votat normal si a iesit presedinte.
Am uitat sa mentionez ca sunt clasa a IX-a si el a X-a as vrea sa imi dati cateva sfaturi cum sa ma fac observata de catre el, cum as putea sa intru in discutie cu el avand in vedere ca noi nu am mai vorbit pana acum big grin?
Funta!

Răspuns Câştigător
| Sfatosul2012 a răspuns:

Afla i numarul de telefon uneori e mult mai simplu decat sa vorbesti direct cu dansul. un sms in care sa i spui ca esti o admiratoare secreta nu ar strica. Si apoi sa stii ca imaginatia la barbati ii cel mai bun afrodiziac. sporwinking

5 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Fii sigura ca el a trecut in revista toate fetele din clasa a IX-a. Momentan nu faci parte din lista lui, sau are prietena. Mai asteapta.

| IoneeLaa explică (pentru neutrino):

Eu am zis ca vreau sa il cunosc pe "Domnul Presedinte"laughing dar mersi oricum de raspuns big grin

| timisoara a răspuns:

Asteapta si cand il vezi singur pe strada vorbeste cu el. Cerei messu, facebookul.Iar dupa aceea spune-i in fata ca iti place de el.Sau spune-i ca vrei sa il cunosti mai bine si mergeti undeva la un suc, sau undeva la un parc si stati de vorba. Funda?

| IoneeLaa explică (pentru timisoara):

De as fi asa de indrazneata ( sunt mai timida de felul meu )hee hee)
Mersi de raspuns :*

| timisoara a răspuns (pentru IoneeLaa):

Nu trebuie sa fii timida. Fii mai indrazneata, ce se poate intampla?