| CalciuGabriel a întrebat:

Hei TPU.Ma puteti ajuta putin? Acum cateva zile am primit mesaj de la crush-ul meu in care spunea ca ma place.Eu,ca orice baiat, i-am recunoscut. Apoi am aflat ca era o farsa de la un tip care a luat telefonul ei.Ma rog.Am trecut peste asta.Am continuat sa vorbesc cu tipa aceea, iar ea la un moment dat mi-a spus ca fara nicio gluma ma place.Ok, toate bune si frumoase. Apoi am primit mesaj de la un prieten in care mi-a aratat un ss la conversatia lui cu tipa aia.Acolo tipa aia scria asta :Eu nu il plac da sunt nevoita sa zic asta pentru ca altfel se supara.
Am salvat poza si i-am trimes-o fetei.Ea a spus ca a scris asta doar ca sa il faca pe Edi sa creada ca nu ma place chiar daca ma place deoarece nu vroia sa afle nimeni. Faza e ca eu tot o plac pe tipa aia si nu stiu pe cine a mintit si daca chiar ma place sau o spune doar sa nu fiu trist...Ma puteti ajuta?

4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Violleta2022 a răspuns:

Multa, foarte multa imaturitate in comportamnetul vostru. Probabil sunteti mult prea mici, sa stiti ce vreti si faceti afirmatii, dupa cum bate vantul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uită de fata aceea. Mie mi se pare că nu face decât să își bată joc, și nu ar trebui să muști momeli din astea. Cei doi vor doar să râdă de tine.
Am pățit și eu ceva asemănător acum vreo 4-5 ani. O "prietenă" a pus un băiat să se dea la mine. Să îmi trimită tot așa mesaje pe telefon. Prima dată am "mușcat" momeala, dar după m-am prins și nu le-a mai mers.
De asta e bine să nu ai încredere în nimeni.

| Isabella1 a răspuns:

Nimeni nu stie ce simte fata aia. Dar, cand va intalniti, incearca sa ii vezi comportamentul fata de tine