Tu ce crezi? Eu una spun ca simte ceva pentru tine. Adica iti zambeste, e dragut cu tine, iti lasa lucrurile lui ca amintire...foarte frumos din partea lui. In legatura cu distanta...sa stii ca asta nu-i un impediment, dar asigura-te ca nu are prietena acolo sau ceva, fiindca mai sunt unii baieti care se dau la alte fete chiar daca au prietena. Intreaba-l, dar nu asa dintr-o data(ia-l usor), daca are prietena sau daca tine la cineva si daca nu arta-i ca tii la el. Sper sa te fi ajutat! Bafta!
Nu are prietena nu a avut niciodata! E foarte foarte timid la fel ca mine de aia nu il intreb
Atunci fa-l pe el sa te intrebe! da-te si tu la el, spune-i chestii dragute, consoleaza-l (daca e cazul), da-i sfaturi etc iar daca se ajunge la alt nivel ia-l in brate, pupa-l (pe obraz daca nu ai curaj), fiindca baietilor le place de obicei cand le dai atentie!
Multumesc mult
Tu cati ani ai Cristina /
Nu ar fi mai usor sa il intrebi?
Un "DA" sau un "NU" concret ar fi un semn foarte bun pentru a afla daca te place sau nu.Acum serios.e asa greu sa ii spui ba omule eu te plac si vroiam sa stiu daca simti si tu ceva pentru mine?
Pur si simplu intreaba-l daca ii place de tine fa-ti curaj si spune-i in fata fi curajoasa nu te speria
Mi-e frica de raspuns si sunt timida...
Ce id ai hai sa vb pe mess al meu e strengy_raul is on dai tu add
k?
HappynewCenusa întreabă: