anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei TPU.Ma tot macina un gand de foarte mult timp. Mie mi-a placut de un baiat timp de 2 ani dar el nu sta prin zona mea si rar ne vedeam,la anumite ocazii. Acum o luna a venit in orasul meu si iar mi-a venit 'iubirea' aceea... si tot incercam sa imi dau seama daca ma place sau nu. Nu se uita des la mine adica se uita dar nu asa mult imi zambeste si cand se uita se uita foarte lung si isi muta repede privirea ca si cum e hipnotizat laughing. Cand am plecat am intrat eu in discutie cu el luandu-i cravatalaughing si cand am ajuns la un anumit punct i-am dat-o inapoi dar el a zis ca mi-o da cadou [stia bine ca nu am la ce sa o port dar mi-a dat-o] si tot eu ii puneam intrebari in legatura cu scoala si diferite chestii dar el nu era asa de interesat. Normal ca intotdeauna raspunsurile lui erau lungi si cu multe argumente. Cand eram intr-un grup de prieteni imi zambea doar mie si multe altele. Spune-ti-mi daca sunt semne ca ma place sau nu. Nu mai stiu ce sa cred. Dau funda, multumesc!

Răspuns Câştigător
| MeeJenn a răspuns:

Tu ce crezi? Eu una spun ca simte ceva pentru tine. Adica iti zambeste, e dragut cu tine, iti lasa lucrurile lui ca amintire...foarte frumos din partea lui. In legatura cu distanta...sa stii ca asta nu-i un impediment, dar asigura-te ca nu are prietena acolo sau ceva, fiindca mai sunt unii baieti care se dau la alte fete chiar daca au prietena. Intreaba-l, dar nu asa dintr-o data(ia-l usor), daca are prietena sau daca tine la cineva si daca nu arta-i ca tii la el. Sper sa te fi ajutat! Bafta!

| Florinapopica a răspuns (pentru MeeJenn):

Nu are prietena nu a avut niciodata! E foarte foarte timid la fel ca mine de aia nu il intreb

| MeeJenn a răspuns (pentru Florinapopica):

Atunci fa-l pe el sa te intrebe! da-te si tu la el, spune-i chestii dragute, consoleaza-l (daca e cazul), da-i sfaturi etc iar daca se ajunge la alt nivel ia-l in brate, pupa-l (pe obraz daca nu ai curaj), fiindca baietilor le place de obicei cand le dai atentie!

| Florinapopica a răspuns (pentru MeeJenn):

Multumesc multhappy

| awesometron a răspuns (pentru Florinapopica):

Tu cati ani ai Cristina /

9 răspunsuri:
| andrei a răspuns:

NU! sunt sarcastic.

| CadeamiarMaseaua a răspuns:

Nu ar fi mai usor sa il intrebi?
Un "DA" sau un "NU" concret ar fi un semn foarte bun pentru a afla daca te place sau nu.Acum serios.e asa greu sa ii spui ba omule eu te plac si vroiam sa stiu daca simti si tu ceva pentru mine?

| awesometron a răspuns:

Pur si simplu intreaba-l daca ii place de tine fa-ti curaj si spune-i in fata fi curajoasa nu te speria

| Florinapopica a răspuns (pentru awesometron):

Mi-e frica de raspuns si sunt timida...straight face

| awesometron a răspuns (pentru Florinapopica):

Ce id ai hai sa vb pe mess al meu e strengy_raul is on dai tu add
k?