| BlackPantherWow a întrebat:

Hei, TPU. Maine am prima întâlnire cu o fata de care îmi place si nu stiu ce as putea vorbi cu ea la întâlnire. Sunt foarte timid si nu am mai ieșit in oraș cu o fata pe care o plac. Va rog sa ma ajutați. Ce sa vorbesc cu ea? Ce sa fac ca sa par romantic? Unde sa o duc?
Fundă!

Răspuns Câştigător
| sorana2998 a răspuns:

Este banal sa o duci intr-o cafenea, dar o poti face deoarece este foarte cald, un suc nu strica. Bineinteles ca ii vei platii tu sucul,doar esti gentelman. Inainte de asta va puteti plimba prin parc sau sa mergeti la un film. Nu iti pot spune despre ce sa vorbiti, nu ai nevoie de un discurs, totul va veni de la sine. Ca sa nu pari disperat, nu o saruta din prima imediat cum va vedeti, o poti face inainte sa mergeti fiecare spre casa lui. O poti tine de mana, nu ii pune mana pe sani pe fund sau altele. Fa-o sa se simta bine in preajma ta, complimenteaz-o dar nu exagerat.
Bafta!

2 răspunsuri:
| annonim677 a răspuns:

Renunta la ea si iesi in oras cu fete pe care nu le placi ca sa iti fie mai lejer si sa nu mai fii stresat.

| annonim677 a răspuns:

Ai putea sa o duci la sanatoriu, puscaria jilava, padurea Aokigahara, Triunghiu bermudelor, atatea locuri faine si nu stii si tu unul...