| PamfleticaTotHellenne a întrebat:

Hei TPU.maine o sa dau un test la chimie, din calcule pe baza reactiei chimice.Niciodata nu am inteles cum se fac exercitiile.Ati putea sa imi explicati si mie? va >rogbig grin< dau funda chiar nu vreau sa iau 2crying

Răspuns Câştigător
| Andr3Yush a răspuns:

E foarte simplu : 1)Stabilesti coieficienti 2) Identifici substantele luate in lucru 3) Deasupra H scrii ce coieficient are adica 2 la H2O cati are si trebuie sa ti se dea o cantitate de H in grame sau moli de ex 10g care il scrii sub H si ecuatia vine asa : 2supra10 = 2supra(x) si de acolo scoti x=10x2supra 2 simplifici 2 cu 2 si ramane 10 rezultatul e egal cu 10 ( E complicat in scris dar usor pe o foaie ) FUNDA?

| PamfleticaTotHellenne explică (pentru Andr3Yush):

Multumesc,o sa incerc sa rezolv exercitii si sa aplic ce mi-ai spus tu.
Inca o data, multumesc!
Si.da o sa iti dau si fundita!

| triceraptor a răspuns (pentru PamfleticaTotHellenne):

Hi! nu pot sa-ti trimit mesaj ca am statut de junior...trebuie sa iti spun ceva neaparat. id-ul meu este paraschivlaurentiu70. thanks!

8 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Si pe Dragoste si Sex ce vrei?
Eu iti pot povesti despre chimia dintre 2 oameni.
Tie iti trebuie alta chimie si aia ti se preda la scoala.
Nu mergi la scoala?

| PamfleticaTotHellenne explică (pentru greece12):

Normal ca merg la scoala straight face, dar lectia asta nu am putut sa o inteleg.
Si.scuze pentru categorie!

| greece12 a răspuns (pentru PamfleticaTotHellenne):

Si crezi c-o intelegi pe TPU?
Manual ai,colegi ai,da logout,inchide calculatorul si pune mana pe carte, poti lua macar un 8, daca te mobilizezi!
Nimeni nu poate invata in locul tau!

| PamfleticaTotHellenne explică (pentru greece12):

Da,dar mi-e greu acum, nu cred ca o sa retin si o sa inteleg sad.
Pana acum nu am facut cine stie ce exercitii, acum daca o sa incep asa...nu o sa retin multe lucruri.
Multumesc oricum pentru sfaturi!

| distractieee a răspuns:

SI eu dau maine test la chimie prima ora!

| 112Alexandra a răspuns:

Se pare ca si tu esti clasa 8 si eu dau maine test la chimie din aceeasi lectie