| Ale279 a întrebat:

Mda... mi se pare ciudat sa pun intrebarea asta dar sunt nelamurita...bun,sa incep cu inceputul, cand eram cls a6-a ma placea la nebunie un baiat de cls a7-a, era mort dupa mine, mereu imi facea complimente, ma astepta in statie sa vorbim, nu stia cum sa se apropie eu fiind micuta, il respingeam si il evitam cat de mult. Acum eu sunt a8-a iar el a10-a. Atunci, ca sa scap de el i-am spus ca sunt cu un tip pe nume Alin laughing Acum el ma adaugat din nou pe fb, iar cand am vorbit ma, la un moment, ma intreaba "Dar Alin ce mai face? ) si i-am spus ca totul a fost o minciuna si el a inceput sa rada si sa imi trimita semne cu pupici. Sincera sa fiu, acum a inceput sa imi placa de el laughing Felul in care se comporta cu mine... acum realizez ca el chiar ma placut... dar oare de ce inca se poarta asa de dragut cu mine si ma intreaba de acel "Alin"? oare el inca tine la mine? ce parere aveti? Dau funditaa happy

5 răspunsuri:
| SkyPilot a răspuns:

Se poate sa te placa inca, dar ceea ce ne spui este insuficient pentru ne face o parere. Dragut poate sa se poarte pentru ca asa e felul lui. Si ti-a aratat ca te tine minte. Ai putea incerca sa il faci sa te invite pe afara. Te lamuresti mai degraba cand il vezi decat pe net.

| MiSt3R0 a răspuns:

Ai ramas repetenta un an?
Daca e baiat cuminte, tine la tine, daca nu, nu tine.

| Ale279 explică:

Nu am ramas repetenta, scuze, m-am incurcat laughing cand eu eram a6-a el era a 8-a, iar acum eu sunt a8-a iar el a10-a laughing scuze laughing

| Emilian65 a răspuns:

Este si normal ca tine la tine din moment ce vorbiti pe fb.

| grab a răspuns:

E si el putin gelos inca.
e bine daca si tie a inceput sa iti placa de el... keep rolling!