Bună din nou, SweetGirl!
Răspunsul este clar NU, nu ai cum să rămâi însărcinată imediat după ciclu.
Raspuns GRESIT. In cazul in care CICLUL MENSTRUAL este foarte scurt de 21-22 de zile, OVULATIA se produce in ziua a7-a zau a 8-a a CICLULUI iar PERIOADA FERTILA incepe din ziua a 3-a sau a 4-a a respectivului ciclu menstrual. In cazul ciclurilor foarte scurte SARCINA se poate obtine/realiza NUMAI/DOAR in urma sexului terminat cu ejacularea spermei, intretinut EXACT in aceste zile situate IMEDIAT dupa MENSTRUATIE si NU CICLU. Sunt 2 termeni pe care ii confinzi din nestiinta sau lipsa informatiei corecte. RASPUNSUL este 100% GRESIT.
Te rog frumos să te exprimi strict dând răspuns întrebării și să nu-mi mai urmărești toate răspunsurile și să-mi comentezi aiurea.Dai aceleași informații la toate întrebările legate de ciclu și sarcină, fără să analizezi puțin situația.
Referitor la răspunsuri, afirm ceva numai daca am simțit pe propria piele problema în cauză, mai pe înțeles, vorbesc strict din propria experiență.Te rog frumos să-ți vezi de răspunsurile și frustrările proprii și să nu-mi comentezi orice.O zi bună.
Orice raspuns care este gresit/eronat poate provoca o drama, iar raspunsurile tale eronate si gresite pot genera astfel de stari potential periculoase pentru sanatatea unora. Am dreptul sa iti comentez imbecilitatile din postura de medic ginecolog pensionar care ampracticat aceasta profesie peste 42de ani. Si pentru ca se pare ca inteligenta nu te prea ajuta, afla ca raspunsul corect va fi mereu acelasi in cazuri identice sau similare. Iar in privinta raspunsurilor oferite, reprezinta analizarii concrete ale fiecarui caz in parte. Poate vei reusi sa intelegi chiar si tu adevaratul motiv al interventiilor mele in cazul tuturor celor care transmit raspunsuri gresite, eronate sau hilare pentru a ma exprima decent si... elegant.
Deci e posibila sau nu o sarcină? Chiar daca partenerul meu a urinat intre cele 2 partide?
Aceasta informatie ""Chiar daca partenerul meu a urinat intre cele 2 partide?"" nu a fost amintita in intrebarea ta initiala, astfel ca tot la fel cum nu am avut de unde sa stiu care a fost data exacta in cadrul ciclului menstrual in care a fost intretinut sexul, de asemene fara sa precizezi caracteristica ciclului daca este de regulat sau neregulat, dar mai ales fara sa cunosc cel mai important aspect al ciclului si anume LUNGIMEA acestuia, ca medic ginecolog NU imi pot permite sa incalc regula profesionala si sa ma exprim prin RASPUNSURI HAZARDATE. Pe baza celor afirmate prin informatiile oferite de tine, in cel mai bun caz am considerat ca pot oferi doar simple pareri sau presupuneri cu totul subiective, cumsunt cele precizate in primul raspuns. Daca doresti un raspuns cert, ferm, sigur si probabil corect, tebuie sa prezinti datele cerute care sa fie cat mai precise. In caz contrar NU se poate oferi un raspuns precis si concret asa cum a facut-o acel in******* si anume ""acum 5 ore | dfsugiopdfiudygh a răspuns:
Bună din nou, SweetGirl!
Răspunsul este clar NU, nu ai cum să rămâi însărcinată imediat după ciclu"" Un ageamiu care in mod sigur nu cunoaste notiunea cuvantului CICLU si il confunda/sau il atribuie eronat procesului MENSTRUAL. Depinde doar de tine daca doresti sa primesti un RASPUNS care sa fie cel corect.
Decii ciclul meu nu este regulat unoeri vine la 28 de zile, alteori la 32 dar ultima menstruatie a venit la 23 de zile nu mi-a mai venit niciodata asa devreme cu durata de 5 zile dupa 3 pana pe 7 iulie si banuiesc ca din cauza ca pe 16 iunie am intretinut primul meu contact sexual.
După cum am zis relatia sexuala s-a petrecut in noaptea de 9 spre 10 iulie. Ideea e ca atunci in comparatie cu data cand m-am dezvirginat, a intrat complet ca sa zic asa nu gasesc alti termeni, deci daca ma puteti ajuta cu un raspuns mai pe intelesul meu, v-as fi recunoascatoare. Multumesc!
Ovulatia la om este necunoscuta iar fiecare individ este diferit, ovulatia nu poate fi dupa menstruatie, desi nu ai cum sa fi gravida fii calma, in orice caz poti lua anticeptionale ca de asta exista asa ceva
Am sa tot repet de fiecare data fiindca probabil doar daca voi proceda astfel, o odata si-o data veti reusi sa intelegeti ca CICLUL MENSTRUAL incepe din PRIMA ZI de menstruatie si drept urmare orice calcule si analize privind ovulatia, perioada fertila si posibilitatea de a se forma sau nu o sarcina se face numai prin luarea in calcule a PRIMEI ZILE de menstruatie. Fiindca nimeni nu stie si nici nu poate ghici cate zile a tinut menstruatia in cazul tau, se pot face doar simple presupuneri si formula pareri mai mult sau mai putin corecte. In concluzie se poate doar presupune ca sexul intretinut in a 2-a zi dupa menstruatie a fost totusi intretinut intr-o zi care s-a situat cu cateva zile (2-3) inainte de cea de a 10 zi a ciclului, care de obicei reprezinta inceperea PERIOADEI FERTILE a ciclurilor normale de 28-30 de zile. In situtia/conditia in care contactul sexual a decurs asa cum este descris de tine, se poate aprecia fara a gresi ca in mod foarte sigur o anumita cantitate de sperma (insa suficienta) a ajuns in vaginul tau, fiindca este vorba de acea sperma care ramane in uretra dupa fiecare ejaculare, cea care INTOTDEAUNA se va scurge din uretra in vagin pe parcursul sexului care urmeaza, in mod involuntar in cazul in care partenerul de sex NU a urinat intre cele 2 contacte sexuale. Insa fiindca probabil sexul a fost intretinut in a 6-a a 7-a sau a 8-a zi a ciclului menstrual, adica intr-o zi situata inainte de inceperea PERIOADEI FERTILE se poate aprecia tot fara teama de a gresi ca formarea unei sarcini in aceste conditii este posibila, insa intr-o proportie foarte mica, de doar 3-5%. Formarea sarcinii in aceste conditii aproape intotdeauna se dovedeste ca fiind aproape...IMPOSIBILA. Multa sanatate!
De ce nu te-ai gândit la asta înainte de a face sex neprotejat? Mi-e milă de fetele ca tine, sincer.
Bai ))) deci sunteti penibile. cum naiba sa ramai insarcinata daca nu s-a spermat in tine? )
Nu stiu frate sunt la inceput de drum