Nu stiu c sa zic, mi s-a intamplat si mie, dar eu eram in postura indragostitului, si cand mi-a bagat-o paia cu "suntem prieteni buni si nu as putea sa fac asa ceva"mi s-a taiat macaroana.am inceput sa nu mai petrec atat de mult timp cu ea si apoi am uitat-o. acum prefer sa nu o mai intalnesc pentru a nu-mi aduce aminte de dragostea pe care i-am purtat-o.intr-adevar m-a durut o perioada, dar mi-a trecut. PS:ca o rezolvare a problemei tale, incearca sa vezi c gusturi are baiatu la fete si gaeste-i o fata pe gustul sau.Tzine minte, e doar o incercare, asa ca nu te baza prea mult pe chestia asta!
Foarte greu. daca intr-adevar nu vrei sa fii cu el, ar trebui sa incerci sa numai petreci asa mult timp cu el.altfel ii faci sperante degeaba...
Drage didy eu cred ca trebuie sa aveti oo discutie foarte importanta si sa ii spui ca desi ii place de tine tie nu iti place de el sa ii dai de inteles ca relatia asta nu poate sa existe ptc tu il considericel mai bun pr si chiar daca sufara asta este realitatea trebuie sa o infruntam
Scuze pentru chestia asta dar presupunand ca esti fata. pai... e cam greu deoarece el cred ca s-a indragostit si nu prea poti sa scapi de el decat daca se indragosteste de altcineva
Dar ...ai putea sa iesi cu el la un suc
Daca esti baiat e o problema ii spui ca nu este genul tau...
(scuze pentru fraza dar nu imi dau seama din context daca esti fata sau baiat )
Mult succes
Spune-i ceea ce simti! Nu e un raspuns stupid! Sunt sentimentele tale. Spune-i ca ti la el ca prieten, si nimic mai mult, nu ar trebui sa continue nici el cu aceasta poveste pentru ca isi face rau si pana la urma tu nu esti asa cum pari.Adica pentru el esti buna ca prietena, si-a facut impresia asta de "prietena", dar poate in relatie nu esti la fel.
Heiiiii nu poti sa ii poruncesti sufletului! Prietenul tau va intelege. Spune-i intr-un mod sincer ca il consideri un frate si orice altceva, ca sa il faci sa nu se simta prost spune-i ca tii si tu la el dar in alt mod si ca sufletului nu-i poti porunci dupa cum am spus mai inainte.sunt sigura ca o sa inteleaga.Cu sinceritate se rezolva orice asculta-ma! Daca te invarti in jurul cozii nu rezolvi nimic ba chiar poate intelege gresit si se va supara.bafta multa:*:*:*sa ne auzim de bine
Nu mai petrece timp cu el singur. Eu as recomanda sa mergi cu el si inca cativa prieteni in oras si sa ii arati ca esti doar o prietena. Mie odata mi-a facut o fata sperante aiurea si crede-ma ca nu e fain deloc, dar intr-un final am vazut ca nu pot avea o relatie cu ea, dar depinde si el ce tip de baiat este. Bafta!
Stiu exact prin ce treci. Mi s-a intamplat si mie. A fost foarte neplacut dar iti recomand sa nu renunti la el sau "sa-l lasi in pace o perioada". Adica eu cel putin am stat in continuare pe capul lui si m-am comportat ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, ca si cum prietenia noastra nu era in niciun pericol. Dupa o perioada destul de lunga de timp si destul de grea pentru. amandoi, el a inteles mesajul si acum amm revenit la prietenia de alta data.
Continua sa-i spui tot ce se intampla cu tine, eu ii povesteam chiar si de baietii care imi placeau si ce a mai facut X si ce mi-a mai zis Y si chestii de genul.
Eu nu cred ca noi doi am fi functionat ca un cuplu vreodata pentru ca deja stiam totul unul despre celalalt si nu mai era nimic nou de descoperit, nu mai era magia aia dintre 2 indragostiti. Ne este mult mai bine asa.
La mine a mers. Sper sa te descurci si tu. Multa bafta!