| BibiIVI0IX a întrebat:

Mi-am inceput viata sexuala de ceva timp, dar pana acum m-am simtit stanjetita sa fac si sa mi se faca oral, dar uite ca am trecut teste, duminica o sa fac 69 cu iubitul meu. Prin ce metode as putea fi mai perversa? Sa-l surprind un pic? Dau funda celui mai bun raspuns!:*

Răspuns Câştigător
| bogdan72 a răspuns:

Mai simplu e sa bei ceva inainte, ca sa ai curaj sa faci absolut orice iti trece prin cap pe moment laughing.

6 răspunsuri:
| irina20 a răspuns:

Ai rabdare, invata prima oare ce ii place iubitului tau. Posibil sa-i placa ca esti incepatoare, si daca ai fi perversa din prima poate-l dai inapoi.

| Dariusuu a răspuns:

Surprindel cu o ţinută sexy.

| Alcyon a răspuns:

Ai mai pus intrebarea asta o data. Foloseste-ti propria minte. Forumul asta e plin de adolescenti, care abia acum se dezvirgineaza. Nu au cum sa te inveti ei pe tine.
Eu nu cred in sexul planificat: maine fac cutare lucru si pe urma ma duc nu stiu unde, ca nu cumperi castraveti la piata. Totul e sa fii spontan. Altfel, e ca si cum ai face un film XXX si altcineva ti-ar dicta cum sa stai. Actul sexual isi pierde savoarea.

| SalamSasesc a răspuns (pentru Alcyon):

Baaai de ar fi toate fetele ca tine!

| BibiIVI0IX explică (pentru SalamSasesc):

laughing Ma bucur sa aud asta smug

| fiorelo83 a răspuns:

Buna,avand in vedere ca abia ai inceput...eu zic sa lasi lucrurile sa curga de la sine pentru ca risti sa strici totul.Cred ca ar trebui sa-ti intrebi iubitul ce ii place si daca esti sigura ca poti sa-i satisfaci fanteziile...go on.