Foloseste-ti armele cu care te a inzestrat natura, si aici nu ma refer la prostii, ma refer la gingasia din glas, la puterea de convingere. Daca nu esti sigura ca te place, nu va merge.
Incearca sa il inviti undeva, poate la telefon sau pe facebook. Iti va fi mai usor asa si tie si lui. Daca spune da, ai intalnirea. Daca nu, inseamna ca nu este interesat.
Ce-as mai face si eu pe timidul pana sa-mi cazi in gheare Sa ai grija la tipii astia ca sunt cu dus si intors, face pe timidul pana isi atiinge telul dupa care ai sa te miri cu ce tupeu iti spune ca s-a saturat de tine, in cazul i care este adevarat nu trebuie decat sa faci tu primul pas, dar fara copilarii, adu vorba despre sarut in conversatiile voastre, intreaba-l daca a mai avut prietena si daca da cum isi petreceau timpul impreuna, sti tu, esti fata isteata si te descurci
Bun sfat!
Adica cum, tocmai eu sa nu fiu bun la pareri?
Buna Alexandra! Intai incearca sa petreci cat mai mult timp cu el sa se obisnuiasca cu tine si sa numai fie asa timid, dupa aia usor usor totul va veni de la sine prima oara o gluma dupa aia o imbratisare si etc
Bananacantareata87 întreabă: