| voicuadelina a întrebat:

Mi se intampla ceva ciudat. Eu m.am despartit de un baiat acum 4 luni. Chestia e ca inca mai tin la el, chiar daca m.a inselat, doar ca il visez, nu mereu, aproape de 2 ori pe luna. Atunci cand il visez vrea sa ne impacam, dar eu nu pot sa ma vad cu el, ma tine ceva. Azi la scoala, o colega mi-a spus ca m.a visat impacandu.ma cu acel baiat, dar la fel, pe mine ma tinea ceva.
Ce inseamna asta? Ca vreau sa.l uit sau ca ne vom impaca?

3 răspunsuri:
| LiviuAlan a răspuns:

Nu te mai ghida după vise, mai ales visele altora! Dacă te-ai despărțit de băiat doar pentru că te-a înțelat o dată, eu te sfătuiesc să te împaci cu el. Dacă însă te-a înșelat de mai multe ori e clar că ceva nu e în regulă. Cât despre vise: o scurtă interpretare ar fi că tu dorești să te împaci cu el, dar te ține ceva (un sentiment ca ura sau mândria sau poate un om sau rațiunea?). Dacă te referi că nu îl poți vedea probabil vrei să îl cunoști mai bine, pentru că nu îl cunoști destul(sau așa ți se pare). Eu ți-am spus ce îți propun, acum ține de tine dacă te decizi sau nu să te împaci cu el. Nu mai aștepta astrele să îți vorbească sau să se întâmple de la sine! Fă tu ceva în privința asta!

| voicuadelina explică (pentru LiviuAlan):

Am uitat sa mentionez ceva: el nu se mai impaca cu mine. De fat noi ne.am despartit deoarece a vrut sa se impace cu fosta lui iubita. Acum s-a despartit si de ea pentru ca a inselat.o cu mine si cu inca 2 fete

| NotToday a răspuns:

Inseamna ca trebuie sa-ti bagi mintile in cap si sa realizezi ca o data ce o persoana te inseala, o va face si a 2-a oara!