| EmoGirl11 a întrebat:

Mica nelămurire: am făcut dragoste pana acum de 2 ori. Am o problema mai ciudata. M-am analizat zilele trecute sa vad dacă e vreo schimbare. Și himenul era încă acolo. Ceea ce este ciudat, pentru ca la fiecare contact sexual mi-a curs sânge și am crezut ca nu mai sunt virgina. Mi se pare inexplicabil cum ca atinci când am facut-o, el a bagat-o pe toată, și totuși himenul e încă acolo. Ce părere aveți?

7 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Poate ai tu o mica nelamurire, dar eu am o mare nelamurire, cum ai fi reusit tu sa te analizezi asa in detaliu sa tragi concluziile astea?

| corbulalbrosu a răspuns:

Poate exista o singura explicatie logica. Din nastere himenul este prevazut cu una sau mai multe perforatii de dimensiuni diferite pentru a se permite eliminarea/evacuarea menstrei. Himenul este o pielita de obicei suficient de elastica care este strabatuta de o retea de vase de sange, uneori chiar foarte vascularizata.In concluzie este posibil sa ai un himen foarte elastic, ca acea perforatie sa fie un pic mai larga si astfel penisul partenerului (nu prea groasa) sa fi trecut prin respectiva gaura largind-o doar. Din cauza largirii excesive sa fi aparut mici fisuri ai himenului care au atins/afectat un vas de sange, ceea ce a provocat sangerarile de fiecare data. Este singura explicatie in cazul in care intr-adevar ti-a ramas himenul teoretic intact. Poate te ajuta in aprecierea himenului tau : http://www.i-medic.ro/......-himenului

| neutrino a răspuns:

Fii linistita, acum esti femeie in mod oficial.

| epurasu a răspuns (pentru neutrino):

Si inca ce femeie!

| sofisis a răspuns:

Am o completare la tot ce au spus cei de dinainte: nu mai esti virgina, indiferent de starea himenului tau.
Virginitatea si himenul nu au legatura. Pe prima o pierzi la primul contact sexual cu partener. Himenul..se poate rupe la primul act sexual, inainte sau dupa. E irelevant.

| FloriFloricaa a răspuns:

Răspunsul e simplu:
*Ai un himen elastic, la unele fete himenul se rupe prin practicarea unui sport, iar la unele se rupe greu de tot.
•De ce ți-a curs sânge? Pentru că penisul tot lovește acea pieliță și o tot subțiază, adică cum ar veni, mai face câte o *zgârietură* pe ea.

| VIORELVLAD a răspuns:

Ai un himen bine infipt laughing)