| StefanGenBogdan a întrebat:

Mie imi place de o fata de la mine din clasa si nu stiam daca ma place.Am Facut un oracol si am aflat ca ma place putin.Cum pot sa o Cuceresc? Idei? Fundita + vot

Răspuns Câştigător
| marya1994 a răspuns:

cel mai frumos ar fi sa ii iei un buchet de flori( sigur se va emotiona) si sa ii spui ce simti asa cum stii tu mai bine si din suflet

6 răspunsuri:
| marya1994 a răspuns:

Simplu intra in vorba cu ea daca spui ca ti-a completat oracolul stii deja ce ii place... asa ca ce mai astepti?

| StefanGenBogdan explică (pentru marya1994):

Cum Sa Fiu Cand o cer de iubita
- Romantic -Inel, Flori, Ciocolata
- Hazliu - Hei papusa Sau cum?
nu stiu, sunt comfuz

| ღDiissyღ a răspuns (pentru StefanGenBogdan):

Scuze ca iti spun dar eu consider ca nu trebuie ''sa o ceri de iubita'', adica spune'i ceva din inima, tot ce simti pentru ea si daca e sa fiti impreuna...veti fi! Nu trebuie sa pui asa problema : ''Ma duc sa o cer de iubita", ca nu o ceri de nevasta. Succes!

| marya1994 a răspuns (pentru StefanGenBogdan):

cel mai frumos ar fi sa ii iei un buchet de flori( sigur se va emotiona) si sa ii spui ce simti asa cum stii tu mai bine si din suflet

| AlexandruCosminIonut a răspuns:

Vorbeste cu ea ca si cum ar fi cel mai frumos lucru de pe planeta

| KidÐã a răspuns:

O poti cucerii prin ceea ce esti tu... Numai ca fetele urasc 2 lucruri la baieti si e important e sa nu le faci si tu. 1: Sa nu fii "macho„ si sa nu te dai mare in fata prietenilor tai sau cand esti cu ea si sunt si prietenii tai sa nu spui lucruri e care le stii numai tu despre ea doar ca sa arati cine esti tu. in rest bafta!big grin

| StefanGenBogdan explică:

Multumesc marya 1994 De astazi suntem impreuna!