| Jokerul12 a întrebat:

mie imi place de o fata. vorbesc cu ea prin mesaje. vb la tel, dar. sunt gelos, ea tine la un baiat si mi-a recunoscut ca nu l place, si mi-a zis doar ca ii e mila de el dar. vorbeste cu el la telefon mereu. prin mesaje mereu. si nu stiu ce sa fac. mesaj nu i am mai dat de aseara. dar o sa mi dea ea si o sw mi zica daca sunt suparat si nu stiu ce sa i scriu. va rog din suflet ajutati-ma cu un sfat ce sa fac. sa o las balta?

6 răspunsuri:
| Vvistula a răspuns:

Zi sa aleaga, tu sau el, esti barbat ce naiba.

| Andreeush a răspuns:

Vorbeste cu ea si vezi care e treaba. Intreab-o ce simte pentru tine si atunci decizi daca sa o mai cauti sau nu. Important este ca acel sentiment sa fie reciproc, daca ea nu tine la tine tu esti cel care va suferi. Bafta!

| WaterDrop a răspuns:

Nu poti fi gelos pe relatia lor din moment ce tu NU ai nici o relatie cu ea.Si chiar daca ai avea, tot este libera sa faca ce vrea, intelegi? Nu o detii, iar daca vei continua sa crezi ca asta se intampla, atunci nu vei fi iubitul ideal vreodata.

Nu exista mila, te minte frumos pentru ca este nehotarata.Clar il place la fel de mult ca si pe tine sau chiar mai mult, insa nu are curajul sa te refuze sau sa te accepte.Fii mai direct cu ea, spune`i ce simti si daca tot la fel reactioneaza, da`i cu spray de gandaci si uita de ea.

| Marian2013 a răspuns:

Ai putea sa ii spui ca o placi.

| mikidutza666 a răspuns:

In momentul in care nu stii cum sa gestionezi o situatie mai bine te gandesti de 2 ori sau ceri mai multe sfaturi.
In fine, ideea este ca daca totusi te suna ea de bunavoie si deja aveti mai multe subiecte discutabile, inseamna ca ai o sansa si ca nu te considera o simpla persoana cu care colaboreaza pentru ca nu are ce face.
Deci trebuie sa vorbesti cu ea la tupeu, adica sa nu te lasi moale pentru ca nu ai ce pierde, iti zic din propria experienta...
Asa ca prin aceasta ocazie iti eliberezi " off -ul " tau si vei vedea ce simte si ea.
Repet : Nu ai nimic de pierdut, trebuie putin curaj la inceput ca dupa merg cuvintele singure, fara sa te gandesti prea mult. big grin
Si e nasol ca nu ai specificat varsta deoarece conteaza...
Oricium, multa bafta, nu ai nimic de pierdut! big grin happy
Sper ca te-am ajutat! big grin

| Alex_Palade_1945 a răspuns:

Pasul 1. Te urci pe bloc.
Pasul 2.Blocul trebuie sa aiba minim 9 etaje
Pasul 3. O chemi si pe ea acolo
Pasul 4.Te pui pe margine si ii spui ca daca nu iti spune adevarul te arunci
Pasul 5. Daca nu te iubeste, arunca-te, mai scapa lumea de niste oameni