anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

HEI TPU: Mie imi place de un baiat, e cu 3 ani mai mare, eu am 15 iar el 18 si momentan el e singur, am vorbit cu el toata vacanta pe mess si ne-am mai intalnit la disco, sambata trecuta am stat putin impreuna si m-a condus acasa, eu il salut in fiecare zi pe mess sau prin msj si il intreb ce face insa dupa cum observ eu nu prea ii pasa de mine, rare ori ma baga in seama si nu prea sta mult la discutii[asta pe mess], oare ce sa fac sau cum sa ma comort, ce sa ii spun ca sa ma placa? Noi ne intalnim doar sambata la disco in rest vorbim prin msj sau pe mess, ne-am vazut prima data la disco la inceputul vacantei iar el m'a bagat in lista si mi-a cerut si nr de telefon, am aflat ca e si verisor cu mine dar de'al 3- lea, el a spus ca nu se pune asta, adica nu il intereseaza...el a mai avut o relatie de 6 luni cu o fata dar acum vreo jumatate de an, noi la inceput vorbeam cu orele pe mess, dar acum abia de ma mai saluta, nu stiu ce s-a intamplat sau ce sa fac, ma puteti ajuta? dau funda :*; x aru!

Răspuns Câştigător
| mona a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa-l intrebi, eu banuiesc ca poate crede ca esti prea mica pentru ce vrea el sau iubeste pe alta

| malinadaiana a răspuns (pentru mona):

Mda asa cred si eu pentru ca mi-a spus de kiteva ori ca sunt mica, dar ce ar trebuie sa fac in aceasta situatie? te rog sa imi raspunzi! pentru ca mie chiar imi place de el! in fiecare zi ma gandesc la el si zambesc cand ii aud numele love struck pls sa imi raspunzi puppy dog eyes! crying love struck:Xlove struck ti'am dat funda! :*

| mona a răspuns (pentru malinadaiana):

Chestia e ca nu prea poti face nimic in situatia asta decat sa mai astepti... tipul putea sa profite de tine oricand stiind ca iti place de el dar inseamna ca tine la tine daca nu a facut asta

| malinadaiana a răspuns (pentru mona):

Mda, cu siguranta stie deoarece intru in vorba cu el de fiecare data cand am ocazia si am mai vorbit noi si lucruri legate de ''noi'' si totusi nu a profitat de mine si sper sa anul o faca dar acum..adik de aproximativ o luna- 2 nu ma mai baga asa mult in seama...:-s sigh sigh puppy dog eyes

4 răspunsuri:
| clorhidrat a răspuns:

Vrea sex, dar tu avand doar 15 ani nu merge, abia de la 16 ani.