Draga mea, si eu am trecut prin aceeasi chestie acum mult timp. Sincer, daca iti place acum de el iti este foarte greu crede-ma. Cand iubesti si esti iubit te simti cel mai implinit om in lume. Cand iubesti si suferi iadul iti pare rai in anumite momente. Sunt anumite stari din care daca nu ai prietenii langa tine sau cineva apropiat o iei cu capu. Stiu personal cazuri si am ajutat multe persoane in acest sens. Pentru situatia ta eu iti propun sa incerci sa te indragostesti de alt baiat (adica sa inlocuiesti gelozia pentru el cu dragostea pentru altul).In acest sens poti si tu sa pui la status "te iubesc x foarte mlt" si tot tacamu etc, etc... (atunci va fi si el gelos iti garantez). Alt lucru pe care l-ai putea face este sa pui pasiune in ceva ce iti place sa faci. Eu personal m-am apucat de baschet si acum ma ajuta foarte mult intrucat pentru mine pasiunea a fost mai puternica decat iubirea fata de acea fata si nu mai spun excursia primita drept rasplata pentru castigarea unui campionat judetean si timpul petrecut cu amicii mei de echipa toti la un hotel a fost fenomenal. M-a vindecat instant. Pe de alta parte daca nu esti pasionata de sport regaseste-te in cadrul colectivului tau de prieteni, iesi cu ei in oras, mergeti la film, plimbativa si important povesteste-le ce ti se intampla pentru ca o sa te ajute mult. Ultima chestie pe care ai putea-o face dupa parerea mea este sa incerci sa te combini cu acest baiat daca simti ca dragostea ta pentru el este prea mare (spun asta pentru ca nu esti gelos daca nu iubesti). Oricum, cu timpul te vei obisnui. Trebuie sa fi tare si sa lupti. Iti urez succes si ai grija cu iubirea asta intrucat fie te face cel mai fericit om, fie te nenoroceste. Succes! si funda daca consideri ca merit.