| anamaria1234 a întrebat:

Mie imi place de un tip de la mine din clasa (am mai postat o intrebare asemanatoare,dar situatia s-a schimbatlaughing ).El a intrebat-o pe o colega daca il plac sau nu ca sa stie cum sa se comporte(ceea ce mi s-a parut oarecum dragut din partea lui), ea i-a zis ca il plac si a fost oarecum socat, dar in fine, a zis ca sunt ok si ca avem noi timp sa vorbim(eu cu el). Asta s-a intamplat cu 3 zile inainte de vacanta.In acele 3 zile el nu a venit la scoala,iar in vacanta nu am vorbit, chiar mai mult, de acum 3-4 zile el este intr-o relatie cu o boboaca de la mine din liceu.Cum am zis si in intrebarea cealalalta, el e genul care schimba foarte des fetele si eu nu, nu sunt disperata dupa el.As vrea niste sfaturi, daca puteti sa ma ajutati, deoarece nu stiu daca sa ma comport ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat sau sa incerc sa vorbesc cu el.Multumesc.happy

Răspuns Câştigător
| WildDream a răspuns:

Te comporti ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, ca doar nu ai facut ceva rau de care sa-ti fie rusine (a placea pe cineva nu e un lucru rau, din contra) si vorbeste (asa ca intre colegi) cu el degajat fara sa-i bati apropouri. Daca el era interesat nu s-ar fi combinat cu alta. Tu trebuie sa pari indiferenta ca sa nu zica ca esti obsedata dupa el sau ca esti geloasa si alte chestii din astea. Si daca el asa se comporta cu fetele care il plac (adica le ignora) ma intreb cum se comporta cu alea care nu il suporta... Oricum urat din partea lui ca a intrebat daca il placi si apoi te ignora.

4 răspunsuri:
| xanderblackx a răspuns:

Nu face nimic. nu merita si e mai bine pentru amandoi asa. indiferenta. iar sfatul meu este sa pui mana pe carte, pentru ca asta este cel mai important acum... numai bine

| adrykiba a răspuns:

Eu as zice sa te comporti normal, oricum daca schimba des fetele te va rani intr-un final.

| Vvistula a răspuns:

Daca il placi vorbeste daca nu lasa-l oricum nu merita orice baiat, baietii sunt peste tot numai daca il placi pe acesta dar din cate cred e doar ochestie trecatoare.

| kx123 a răspuns:

Te comporti la fel ca si inainte, eu zic sa te prefaci ca nu s-a intamplat nimic. Sau, daca nu vrei, poti iesii intr-o zi dupa scoala, cu el. Ar putea iesii ceva frumos.