| Carly22 a întrebat:

Hei TPU.my bf s-a certat astazi cu prietenul ei si bineinteles ca a fost o cearta monstru iar ei s-au despartit.prietena mea mi-a spus ca in timp ce se certau amandoua si-au spus ce nu le place la celalalt. ea i-a spus lui Ca nu-i place cand o tine de mana si trage cu coada ochiului la altele si el i-a spus ei Ca nu-i place ca nu stie sa sarute si-i vine sa vomite uneori si ca nu are sanii mari. straight face
Nu stiu ce sa fac, prietena mea este devastata, plange si a spus ca ii este rusine de acum sa mai fie cu altul pentru ca nu stie sa sarute si nici la piscina nu mai vrea pentru. ca ii este rusine cum arata.
Va rog frum sa ma ajutati. Ce pot sa-i spun? Ce ar consola-o? funda si vot.

Răspuns Câştigător
| ignore a răspuns:

Eu cred ca el a zis asta de suparare. pentru ca daca nu-i palcea cum saruta sau cum arata NUMAI STATEA CU EA. de fapt daca nu II PLACEA DE EA nici nu statea cu ea. si daca i se parea ca ii vine sa vomite cand statea cu ea nu o mai pupa deloc. a zis asta exact ca sa o jigneasca. se vede ca acest b nu are minte ce bine ca s-a despartit de el:X. spune-i sa isi gaseasca altu si s anul ii fie frica. ca asa mai vorbeste invidia:X

1 răspuns:
| Carly22 explică:

Amandoi*