Un şantaj sentimental pueril şi sadic.
Nu merită decât ignorat (şi şantajul, şi el, ca persoană).
El s-a despartit de mine pe motiv ca cica eu l-am considerat mereu o varianta de rezerva si ca l-am luat de fraier. Spune asta, pentru ca el nu s-a despartit niciodata de mine, ci numai eu de el.
Eh acum iti da o lectie pentru ca probabil te-ai purtat aiurea cu el! Daca il iubesti cu adevarat cere-ti scuze si luati-o de la 0 spune-i tot ce simti pentru el dar sincer nu asa aiurea!
Eu nu inteleg de ce inca mai ai Facebookul lui! prietenia dupa despartire e un ra*** din punctul meu de vedere.Dar ca sa iti raspund la intrebare DA o face ca sa te oftici, daca face lucruri de genul asta la o saptamana dupa ca v-ati despartit, eu ma gandesc cat de idiot era cand erati voi doi impreuna
Indiferent ca o face ca razbunare sau chiar simte... tu ai vrea sa mai ai ceva cu un om care e in stare sa isi bata joc de tine si de ce ati avut voi? Indiferent de motiv.
Daca asa a ales el sa iti demonstreze tie nu stiu ce scenariu scris de el, inseamna ca e un imatur si ca pentru el conteaza mai mult razboiul orgoliilor.
Daca intr-adevar simte ceva pentru fata aia, ai grija ca e posibil ca sentimentele alea sa fie pre - despartire.
Oricum, in ambele cazuri cred ca te stresezi degeaba.
Voi oricum nu o sa mai fiti impreuna.
Daca tine la tipa aia...e evident ca nu se mai intoarce la tine.
Daca nu tine asa mult si se intoarce la tine, garantat tu nu vei putea trece peste episodul asta si ii vei reprosa asta pana se va plictisi si enerva si veti ajunge de unde ati plecat.
Concluzie : ai zis ca "Eu nu vorbesc cu el!" - foarte bine. E cea mai buna si sanatoasa abordare a situatiei.
Si daca vrei sa ma asculti, scoate-l de pe retelele de socializare si nu te mai uita la ce posteaza el sau nu. Nu fi masochista!
Mutubal întreabă: