Buna scumpo ...in primul rand nu ai de unde sa stii daca el inca te iubeste, dar este posibil.Acum tot ce trebuie sa faci este sa-i arati ca nu poate sa faca ce vrea din tine, cand vrea..Ai si tu un orgoliu nu? el acum poate regreta despartirea de tine, iar tu nu mai fii ''papusa'' lui.asa ca eu zic sa incerci sa-l uiti, chiar daca e greu si stiu ca nu e usor, ..nu trebuie sa permiti nimanui sa-si bata joc de tine...el ca tine nu mai gasestu. ca el sunt pe toate drumurile.ai grija de tine.cu timpul o sa-l uiti.te pup
Daca te-a iubit in trecut asa mult cum spui tu, eu nu cred ca te-a uitat. Parerea mea este ca inca tine la tine, cel putin.
Imi poti da id-ul tau sa te mai intreb cate ceva, te rog ?
E foarte bine ca regreti, acest tip cred ca vrea sa te aiba ca pe una de rezerva, spune-i ca ai gresit ca ai stat sa te sarute si ca pe viitor sa nu te mai caute
Sa nu il mai lasi sa te sarute cat timp are prietena!
Spune-i sa se indeparteze de tine daca nu are de gand sa se desparta de prietena lui, pentru ca tu nu vrei sa fii a cincea roata de la caruta!
Scumpoo...eu nu cred ca nu mai tine la tine.Si nu regreta ca l-ai lasat sa te sarute, pentru ca acest sarut ar putea semnifica ca vrea sa va impacati.Dar eu cred ca cel mai bin era fii sa il chemi sa va plimbati pe undeva, si atunci sa il intrebi de ce a facut acl gest? Si dupa ce vei primii raspunsul lui, vei vedea daca a fost o greseala ca te-a sarutat sau nu...Succes!
linarkfts întreabă: