E posibil sa-l fi deranjat faptul ca l-ai facut sa mai astepte. Chiar daca a fortat situatia, eu personal daca observ ca ai boala aia cu asteptatul, eu ti-as fi dat flit in momentul ala. Iti dau un sfat sa ai invedere pe viitor, cu cat faci un baiat sa te astepte, cu atat devine mai neinteresat de tine. Eu personal am zero toleranta fata de atitudinea aia "mai asteapta putin". Nu fata mea, asteapta tu singura, eu ma duc la alta care nu joaca jocul asteptarii. Nu zic neaparat ca asta ar fi cauza, dar e posibil asta sa fi contribuit la raceala lui. Poate nici el nu realizeaza, dar asta e un motiv pentru care nu il mai intereseaza persoana ta. Cu cat un barbat este pus sa indure asteptare in masura in care el vrea sa sarute femeia, sau dupa caz sa faca sex cu femeia respectiva daca contextul permite, iar femeia are darul de a-l face sa astepte, deja e o pata neagra pe creierul acelui barbat care-i va face mai usoara tranzitia la o alta fata daca se iveste oportunitatea. Si s-a ivit oportunitatea. Vorba aia, daca trebuie sa te fortez pentru un simplu sarut, imagineaza-ti ce eforturi supraomenesti ar trebui sa faca cu tine pentru niste sex amarat. Probabil a facut calculele in capul lui si a concluzionat ca nu merita cu tine. Iti da inimioare ca sa nu te darame emotional complet. Tare cred ca mai vorbeste cu tine, mai mult din mila. Deja a trecut la urmatoarea. Asta se intampla cand muierile au boala cu asteptatul. Pe mine numai daca imi spune una sa astept, nici la telefon nu mai raspund, nici la mesaj, nimic. Sa astepte singura.