Cati ani ai tu si el cati ani are, daca nu te superi? Eu zic ca s-a comportat foarte frumos cu tine! Se pare ca el a facut foarte multe prin care sa iti arate ca te place! Vorbeste cu el si mai spune-i ce simpti si intreaba-l daca si el simte la fel!
Da,dar am momente cand imi pierd speranta si as vrea sa vorbesc cu el sa-i spun tot ce simt dar nu pot pentru ca nu vreau sa creada ca sunt disperata dupa el, si sa-l fac sa faca ceva doar asa din obligatie cumva, cateodata nu as mai vrea sa-l vad sau sa vorbesc cu el, stiu ca imi fac rau singura prin asta dar chiar nu stiu ce sa fac, si cat de sarutat nu am tupeul asta inca
Mi-a luat ceva sa citesc tot
nu prea stiu ce sa iti spun...baietii sunt foarte ciudati cand vine vorba de fete. fac lucruri pe care nici ei nu inteleg de ce le-au facut. poate crede ca nu iti mai amintesti sau ceva. ai putea sa mergi la el sa ii spui ca iti pare rau ca ai baut atat atunci sa vezi cum reactioneaza. e un mod bun de a incepe conversatia. dar nu mai trage de timp, daca s-a legat ceva intre voi in acel weekend incearca sa nu lasi sa treaca, acum e momentul sa vorbesti cu el.
sper ca te-am ajutat!
I-am spus atunci seara ca imi pare foarte rau si mi-a spus sa stau linistita, ceva s-a legat de mult intre noi, dar niciunul nu face nimic, si stie ca imi amintesc aproape totul, dar eu inca cred ca ii este rusine de mine.
Vorbeste cu el, nu-l lasa sa plece, nu pierede sansa, daca exista o scanteie de speranta fugi dupa ea, oricum baietii sunt foarte confunzi ca si noi si nici ei nu stiu ce vor