anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei TPU... Nu stiu de una sa inceo. Deci am avut relatii sexuale cu prietenul meu... Si s-a spart prezervativul... Am luat pastila de a doua zi ( tin sa precizez ca ne-am dat seama la 7 secunde ...sa zic )... Am citi pe net ca, intr un fel sau altul asta este un avort... As vrea sa stiu cam care erau sansele sa fi ramas insarcinata daca nu luam pastila!? A si nu am avut nici o reactie dupa ce am luat.o ( doar o durere de cap ' dar nu stiu daca de la pastila sau alt ceva )...

4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Avort este cand elimini embrionul(copilul) inainte de termen. Daca stii la ce ma refer.
De ce nu esti precauta? Sa intrebi inainte de a face sex cam cum ar trebui procedat? In cazul tau nu poate fi vorba de o sarcina.Deocamdata.Ca sa iti spun ca poti face sex neprotejat dupa metoda calendarului cred ca este prea mult pentru tine. Jalnic!

| corbulalbrosu a răspuns:

Pentru a se putea da un raspuns cert dar mai ales corect la ghicitoarea ta, sunt necesare cateva date/informatii absolut obligatorii cum ar fi : data cand a inceput ultima menstruatie, cand urma sa inceapa viitoarea menstruatie, in ce data a avut loc sexul buclucas, ce tip/fel de ciclu menstrual ai; regulat sau neregulat. Doar stiind aceste data se poate formula un raspuns cert, in caz contrar se pot formula in cel mai bun caz doar niste pareri subiective date de Mama Omida sau vrajitoarele Vanessa si Melissa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

S-a intamplat, nu cred ca se poate numi un avort atata timp cat nici macar nu a inceput copilul sa se conceapa. Deci, si daca era sa ramai insarcinata, lucru care e foarte putin probabil, copilul nu era conceput, nici macar nu incepuse procesul. Deci, stai linistita, nu ai facut avort!

| Andr33ya a răspuns:

Darrio2007 ce vrei sa spui prin '' De ce nu esti precauta?! "... Nimeni nu si-a dorit sa se rupa prezervativul. A fost un ghinion... Si te informez ca, mai multi doctori au afirmat ca, un copil isi incepe existenta din primul moment ( conceptia ) pana la nastere. Eu am luat aceea pastila ( si am citit undeva ca e tot un fel de avort )... Deci daca nu sti nu comenta! Eu am vrut foar sa stiu care ar fi fost sansele sa fi ramas... Pot adauga ceva!? Jalnic! Multumesc pentru raspuns!