Poti lua vitamina "K" ca sa iti opresca sangerarea sau sa iti vina mai putin(depinde de fiecare, la mine nu s-a oprit, dar mi-a venit mai putin si am folosit o.b.).se gaseste la farmacie sub forma de fiola(eu asa am gasit). Fiola se poate bea, chiar daca pe prospect scrie ca trebuie injectata. Eu am intrebat la ginecologie. Sper sa iti fie de ajutor.
Nu ai cum,eu as zice sa te bucuri de aeste clipe ale copilariei,este foarte naspa cand vine aceasta perioada,te doare burta,ti se "unge parul",iti apar cosuri,nu sti ce vrei, asa e la toate fetele, isi doresc foarte mult dar dupa le pare rau...
Eu stiu ca trebuie sa iti pui caramida calda pe... si asa o sa iti vina. Nu stiu, asta mi-a zis si mie o prietena care a aflat de la bunica ei. Sper ca te-am ajutat,, dar eu in locul tau nu as face asta. fEoarte neplacut, crede-ma.
Hello. In primul rand, am observat ca toate va cam abateti de la subiect Nu, de ce sa radem? Si eu vreau asta pentru ca am meci de hanbal si voi fii fix atunci...ma rog nu te intereseaza pe tine. Dar mie mi-a intarziat si mi s-a delegrat din cauza efortului.:O Ca am alergat am facut curatenie...dar trebuie sa nu faci nimic, adica nah mie asa mi-a venit regulat cand am stiut ca trebuie sa vina cu 2 zile inainte nu am mai muncit, nu am fost la antrenament.
Pai nu stiu decat ca mie mi-e venit mai repede atunci cand am foarte obosita si slabita
Mai repede sau normal? Ca sa fie normal tine foarte mult de alimentatie. mai multe detalii la durussebastian@yahoo.com
Orice, numai nu sta cu picioarele in apa rece. Asa a facut o prietena si i-a venit intr-adevar mai repede, dar cu debit marit si o durea burta de murea nici nu putea sta in picioare de durere