Buna
Pai el se mutase cu mine pe strada acum vreo cativa ani.La inceput nu vorbeam deloc, ne certam tot timpul, practic nu ne suportam deloc unul pe celalalt. Dupa o perioada de timp lucrurile parca se mai linistisera si incepusem sa ne intelegem mai bine.El vorbea frumos cu mine, mai venea pe la mine pe la bloc, mai ieseam uneori si ne plimbam prin parc...si am inceput sa ma indragostec de el, dar preferam sa nu ii spun lui pentru ca imi era teama de un refuz.
Dupa 3 luni care au trecut tot vedeam ca imi placea de el din zi in zi mai mult si mi-am luat inima in dinti si i-am spus ce simt pentru el.Surprinsa am fost cand mi-a spus ca si el ma placea dar nu avea curaj sa faca primul pas.
Si am format o relatie timp de un an.A fost primul meu prieten.A fost o relatie frumoasa, ne intelegeam bine, mai existau si mici certuri dar treceam peste ele.El a fost mereu langa mine cand am avut nevoie de cineva, ma facea sa rad atunci cand eram trista, el era totul pentru mine.Nu mi-as fi imaginat vreodata ca o sa il pierd dar din pacate l-am pierdut. Dupa ce aveam un an si ceva de relatie, el mi-a spus ca numai are rost sa continuam relatia si ca este mai bine ca fiecare sa isi vada de drumul sau.
A trecut ceva timp de cand numai sunt cu el si sincer nu am trecut peste.Ma doare faptul ca l-am pierdut.Am pierdut persoana care imi completa viata, persoana la care zambeam doar cand ii auzeam numele, persoana care m-a facut sa zambesc din suflet si sa fiu fericita, persoana pentru care as fi facut orice, persoana care o iubeam enorm..., insa pacat ca s-a schimbat atat de mult oricum niciodata nu il voi uita, va ramane in inima mea pentru todeauna si ii multumesc ca a facut parte din viata mea candva
Awwww ce dulce, dar e pacat ca v-ati despartit :(
Da asta este, trebuie sa fim tari si sa mergem inainte!
O sa ma prefac ca nu ti-am vazut raspunsul.
Awww,ce draguu :o3 :x
Sa va tina, mult, mult, mult :) :))
Deabia astept sa ajung si eu in toamna la liceuuu :D Hihi;))
Stiuu
Cam intoate liceele astazi, se fumeaza, se consuma etnobotanice si etc si in licee mari gen Mihai Viteazul (La liceul Mihai Viteazul in ora de matemarica le vorbeste despre floricele -am pe cineva acolo ) De jean Monet nici nu mai zic, se intra cu 9 si ceva dar e renumit pentru golaneala Pana si la Basarab am auzit ca s-au stricat lucrurile
Dar eu sper ca o sa fie bine si sa imi vad de treaba mea! Totusi, tot de abia astept E diferit fata de generala, offf si cand ma gandesc ca o sa ne "despartim" peste 1 luna jumate ma ia plansu' ....totusi! 8 ani de zile e ceva
hai gata, ca am facut compuneri pe aici
Multumesc, tu ai mai avut prieten pana acum?
Mda.ceva de genul asta
Am fost cu un baiat care acum chiar regret ca ne-am despartit (din vina mea)pentru ca de abia acum mi-am dar seama ca a tinut mult la mine dar lasa! Nu imi trebuie prieten acum, de abia asptept sa termin odata cu examenele sa dorm si eu linistita noaptea Acum, prioritar e examenul, pe urma promit ca toata vara nu mai pun mana pe vreun pix
Bravo te felicit ti-a indeplinit un ideal din multele idealuri pe care un om le are in viata.
Intr-adevar e mare lucru si inca odata felicitari!
Multumesc eu deja imi pierdusem orice speranta, dar uite ca acum traiesc un vis Tin minte ca in acea zi am citit horoscopul si la zodia mea zicea ca o sa realizez un lucru la care deja imi pierdusem orice speranta.si chiar asa a fost
Cred in dragoste la prima vedere, este un sentiment profund, ce leaga 2 suflete pereche. Dragostea poate să apară si la prima vedere daca creierul emană niste substante în momentul ala care fac să fim dependenti. Într-adevăr, dragostea la prima vedere apare brusc, fără a mă pregăti din punct de vedere psihologic. Ea este rezultatul aproape instantaneu al întâlnirii dintre două priviri şi poate determina o pasiune puternică sau o mare iubire. Privind în ochi, apoi la ea în general, văd cat este de frumosă lovind sageata lui Cupidon exact, totul doar intr-o fractiune de secundă. Acest fenomen se află la ani-lumină depărtare de privirile ezitante şi conversaţiile mult prea lungi dintre două persoane care încearcă să stabilească dacă se potrivesc înainte de a se arunca într-o relaţie sentimentală. Numărul scepticilor este din ce în ce mai mare, deoarece aceştia cred că dragostea la prima vedere nu este decât o simplă atracţie fizică. Nimic mai fals! Fenomenul în sine nu este doar atracţie fizică. Desigur, aceasta este foarte importantă, dar există şi dorinţa de a trăi ceva intens. Acest tip de iubire înseamnă să poţi spune din prima că ea este aleasa. Uneori, însă, există riscul unei decepţii, atunci când îţi imaginezi o frumoasă poveste de iubire dar, în final, realizezi că nu a fost decât o atracţie trecătoare.Cred in dragoste la prima vedere, este un sentiment profund, ce leaga 2 suflete pereche. Dragostea poate să apară si la prima vedere daca creierul emană niste substante în momentul ala care fac să fim dependenti. Într-adevăr, dragostea la prima vedere apare brusc, fără a mă pregăti din punct de vedere psihologic. Ea este rezultatul aproape instantaneu al întâlnirii dintre două priviri şi poate determina o pasiune puternică sau o mare iubire. Privind în ochi, apoi la ea în general, văd cat este de frumosă lovind sageata lui Cupidon exact, totul doar intr-o fractiune de secundă. Acest fenomen se află la ani-lumină depărtare de privirile ezitante şi conversaţiile mult prea lungi dintre două persoane care încearcă să stabilească dacă se potrivesc înainte de a se arunca într-o relaţie sentimentală. Numărul scepticilor este din ce în ce mai mare, deoarece aceştia cred că dragostea la prima vedere nu este decât o simplă atracţie fizică. Nimic mai fals! Fenomenul în sine nu este doar atracţie fizică. Desigur, aceasta este foarte importantă, dar există şi dorinţa de a trăi ceva intens. Acest tip de iubire înseamnă să poţi spune din prima că ea este aleasa. Uneori, însă, există riscul unei decepţii, atunci când îţi imaginezi o frumoasă poveste de iubire dar, în final, realizezi că nu a fost decât o atracţie trecătoare.