Like
Urăsc intrebarile cu : prietena mea a facut asa, prietena mea s-a dus acolo, prietena mea nu a luat anticonceptionale... DR CE NU RECUNOAȘTEȚI CA DEFAPT VOI SUNTETI SUBIECTUL ÎNTREBĂRII? ..doamne cati prosti in lumea asta.
Thanks
La fiecare contact sexual este o probabilotate de a ramane insarcinata.
Aduci probabilitatea la minim daca folosesti prezervativ-ul.
Si da si nu. Nu e neaparat sa ramai insarcinata daca nu ai folosit una din metodele contraceptive. Depinde cata grija a avut iubitul ei sa nu ejaculeze in ea!
Pai situatia este simpla. Da este posibil sa ramana chiar daca nu a ejaculat in ea, noi barbatii inainte de contactul sexual in preludiu sa zicem asa, avem niste scurgeri se numeste lichid seminar.Acel lichid contine putini spermatozoizi, insa destui sa o poata lasa insarcinata, cat despre ejaculare nu stiu ce sa-ti zic nu am fost langa ei. Preventiv sa se duca la farmacie sa ceara pastila de-a doua zi, are si ea o denumire dar am uitat si apropo are timp de a lua acea pastila maxim 72 h de la contactul sexual dupa degeaba. Sper sa te fi ajutat
Doamne oameni buni nu mai judecati asa rau oamenii... de unde stiti ca e vorba chiar de persoana care a pus intrebarea? ce castiga avand in vedere ca nimeni nu te recunaoste aici pe site? serios acum. doar de dragu de a judeca sa spunem lucruri rele. nu ne obliga nimeni sa raspundem la intrebare. cat despre tine depinde cum s-au produs lucrurile intre prietena ta si iubitul ei. daca si-a dat drumul cam sigur a ramas insarcinata daca nu e o sansa minima de a ramane cu un bebel