| JosePpPp a întrebat:

Hei TPU, o problema mai grea happy. Imi place de foarte mult timp (3 ani) de o fosta colega din generala, arata bine, e desteapta frumoasa si ahh, ce pot spune, imi place mult. M-am imprietenit cu ea totu bun, are incredere in mine etc... si ghici ce? Cand sa ii spun ca o plac (acum cateva luni ) imi zice " Ma bucur ca tu nu esti ca restul ..care se dau prietenii mei doar ca sa se combine cu mine ". Cand am auzit, sa mor straight face Si incerc sa o fac sa observe singura ca o plac dar in ***, ea e in limba dp tigani, cocalari si alte animale :]]. Si asta ma supara urat +ca nu da bine intre ei, ei negri ea alba. Ei urati, ea frumoasa sa nu mai zic de altelewinking. Credeti ca mai e vreo sansa sa o intorc spre mine? tongue

5 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Au aia ce nu ai tu clar, te considera un amic atat

Răspuns utilizator avertizat
| motan444 a răspuns:

Mda fetita ta crede ca tiganii aia cocalari sunt, smecheri si ia vrea din aia tu esti doar fraierica care ii duce trena presupun ca e fata de club, pub si altele parerea mea e sa nu mai suferi ca fraieru cauta pe alta lumea e pina de fete nu astepta pe ia sa lase tiganii jegosi cu fite pe iei tu spui a e desteapta eu nu cred din moment ce umbla cu moroii aia care nu stiu decat sa fure si sa cerseasca daca ar fi desteapta s-ar gandi ca nu are nici un viitor langa pokemon band rolling on the floor
mult succes viata nu se opreste la ia crede-ma intr-o zi tu o sa fii fericit si ia rupta in p**da de tigani frumusetea e efemera sufletul e nemuritor

| DoriKat a răspuns:

Daca ii plac tiganii si cocalarii, si umbla dupa persoane din-astea, nu ai sanse sa o aduci pe calea cea buna.
Parerea mea!

| Stefan_Gavrila_1990 a răspuns:

Las-o asa cum e acum, fata e cu gandul ca tu-i esti prieten si atat, daca va afla ce ai in gand vei ramane fara aceeasta prietenie.