| XDDydyXD a întrebat:

O problema.Merg intr-o excursie si un baiat care ma place (cam obsedat putin) imi tot zice ca voi avea primul sarut excursia asta. Nu vreau asta ce sa fac? Sa ma incui in dulap acolo sau ce? laughing Ca de inteles, nu intelege.

Răspuns Câştigător
| lory1994 a răspuns:

Extraordinar.ce tragedie.e o problema fara solutie! oare ce sa faci? zi-i ca nu iti place de el si sa te lase in pace..si daca vezi ca geniul tot nu te lasa injoseste-l..sau injura-l

12 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Nu intelege?
Mananca si tu o bucata de friptura tavalita in mujdei de usturoi.
O sa-i treaca cheful pe loc!laughing
Daca el intelege sa te preseze cu pretentiile si insistenta lui, ii vei raspunde nesimtirii lui, cu nesimtire.
Scor egal, x!

| Loreddana a răspuns (pentru greece12):

Daca mananca mujdei de usturoi fuge toata lumea de ea, nu numai ala. laughing

| oanaade a răspuns:

Ehaaa sa imi faca mie asta. ca il manac laughing. Ignora-l.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Il ignori pur si simplu, ce mare scofala? Daca vezi ca insista ii spui verde-n fata sa te lase-n pace si cu asta basta.

| NnDWtf a răspuns:

Spune-i OK. El va avea parte de un alt picior un c*aie.

| 7639781254 a răspuns:

Zici ca suntem surori pe viata laughing...un tip a fost indragostit lulea de mine (genul obsedat, care facea cadouri, care ma apara in orice situatie, care si-ar fi dat viata pentru mine etc) si ii tot spunea colegei lui de banca chestii de genul: "Maine o sarut indiferent daca vrea sau nu! Nici macar n-o mai intreb!" Si cand vorbeam cu el tremura, plangea, deci n-ar fi fost in veci capabil sa ma sarute, nici daca as fi vrut eu. laughing Deci, e clar: surori pe viata laughing Probabil vrei sa stii ce-am facut eu. Pai l-am ignorat atat de rau incat s-a plictisit sa ma obosesca cu mesaje, poezii si cadouri si i-a trecut dragostea. Cred ca asta e solutia: ignoranta. Iti doresc mult succes si nervi de otel! Stiu din proprie experienta ca ai nevoie. happywinking

| Karlitta a răspuns:

Niste spray cu piper ar ajuta laughing.

| DragosNr001 a răspuns:

Pai, ignora-l, daca vezi ca nu il poti ignora, spune-i sa te lase in pace, si ca il spui profesorului, parintilor etc. Dar sa ai in punct de vedere un lucru: II frangi inima daca faci asta, dar o sa scapi 100%. Daca incearca sa te sarute fereste-te si spune-i profesorului ca se da la tine. Sper ca asta te-a ajutat. Thx! bafta. Funda? =)

| Glsukab a răspuns:

Nu sta singura si pe la colt de strada cine stie cat e de obsedatwinking

| Mijaiche_Alina-Andrada_1998 a răspuns:

Pai...stai cu grupul tau si cu profesoara. Nu sta singura, poate-i trece ceva prin minte...
Sper ca te-am ajutat.
FUNDA?

| XDDydyXD explică:

Toate raspunsurile sunt bune..de ar exista mai multe funde laughing

| Monstrulet333 a răspuns:

Zii in fata ca nu il placi, ca nu vrei sa te saruti cu el si sa te lase-n pace! Daca nu intelege nu-l mai baga in seama