| Maria561 a întrebat:

Hei TPU happy
O sa incerc sa fiu scurta
Acum câtva timp am fost la niște prieteni de familie si neavând cu cine sta am stat cu varul meu si încă un prieten de-al sau
Stand si vorbind am observat ca prietenul varului meu se dădea putin la mine.Era foarte drăguț cu mine...ma complimenta.
Toată ziua am ras si a fost frumos iar la sfârșit când trebuia sa plec mi a cerut numărul de telefon...tot vorbind ne am dat seama ca ne placem unul pe altul
Problema este ca una dintre cele mai bune prietene ii place de el si nu as vrea sa o rănesc...nu știu cum ar reacționă...ce sa fac? :/
Funda

10 răspunsuri:
| FOTOmodel99 a răspuns:

Asta e cred ca e cea mai nasoala intamplare care se poate intampla, faza e ca daca si el te place totusi ar trebui sa ii spui totul ei si sa o faci sa inteleaga pana la urma asta e viata! Dar sa nu faceti gesturi din alea in fata ei adica nu va luati in brate, nu va pupati nu va alintati si mna..sau,poti sa vorbesti cu el sa ii spui ca il placi chiar daca probabil si-a dat seama si mai apoi ar urma sa iti spuna ca simte la fel si te va intreba daca vreti sa fiti impreuna, si atunci ii spui"vreau chiar vreau, dar stii si prietenei mele ii place de tine si nu vreau sa o ranesc, ce sa facem si cum?".dar il intrebi in asa fel incat sa te ajute si sa faceti ceva in privinta asta si nu inteleaga ca tu nu vrei sa fii cu el doar pentru prietena ta. sper ca intelegi ce vreau sa spun!
Multa bafta!

| Dobrescu_Lucian_1994 a răspuns:

Ar trebui sa te gandesti ca acelui baiat daca iar fi placut si lui de prietena ta ar fi fost probabil impreuna pana acum, acelasi lucru ar trebui sa ii spui si prietenei tale ca sa o faci sa inteleaga. daca iti e cu adevarat prietena nu se va supara pe tine ba din conta ar trebui sa se bucure pentru tine, doar ca sunt de acord si cu fotomodel99 nu ar trebui sa faceti gesturi de tandrete in fata prietenei tale cel putin macar la inceput o perioada pana se impaca cu ideea

Răspuns utilizator avertizat
| SorinTudor a răspuns:

Prietenului tau ii place de ea? sau doar ei ii place de el? Ma gandesc daca lui nu ii place de ea poate fi indiferent fata de ea si sa fie fericit cu tine...

| MrNob0dy a răspuns:

nu mai astepta si nu te mai gandi ca o sa ranesti pe cineva daca ar fi ea in locul tau nu cred ca s-ar gandi de 2 ori

| sizzlingaddicted a răspuns:

Incepe sa joci la aparate (stiu ca n-are nicio legatura cu intrebarea... ps. si sa joci la sizzling hott ala cu fructe) paa

| Happyjump a răspuns:

Ignor-o, daca ti-e prietena se va bucura pentru tine, nu conteaza daca o ranesti, el te place pe tine, nu pe ea, continua.

| Mirke a răspuns:

Ar fi mai bine sa il lasi pe el sa decida, daca tu esti nehotarata, el sigur stie ce vrea!

| AGirlWithDreams a răspuns:

Acel baiat cred ca te place pe tine. Prietena ta va intelege daca tine cu adevarat la tine si de ce nu se va bucura intr-un final ca voi aveti sentimente unul fata de altul.

| ramonia a răspuns:

Prietena ta il place, nu e impreuna cu el. Asa ca daca el pe tine te place, fii cu el. O prietena adevarata nu s-ar supara, ci ti-ar vrea binele