| MadaMadalina1234 a întrebat:

HEI, TPU! O sa spun direct. Cred ca simpatizez un baiat. Ne cunoastem din vara, pe atunci aveam iubit, dar cu timpul ne-am despartit(e totul ok acum, chiar suntem prieteni si ne intelegem bine). Ma cunosc cu tipul asta despre care am inceput sa vorbesc, din vara si vorbeam foarte mult pe atunci, dar acum mai rar. Ieri insa, ne-am intalnit la mall, din intamplare. Si brusc, si-a facut aparitia un gol in stomacul meu, batai de inima extrem de rapide si mi s-au inmuiat picioarele instant. Refuz sa cred ca m-am indragostit de el. Nici nu ma gandeam la el in modul asta. De ieri incontinuu ma gandesc sa ii scriu.
Faza e ca intr o duminica i-am dat mesaj ca mi-e dor de el si iar el m-a intrebat daca vreau sa iesim. Evident am zis "da", dar nu i-am reamintit pentru ca mi se parea ca tot trageam eu de el si el era usor indiferent. In duminica aia nu mi-a mai dat mesaj, de parca a uitat. De multe ori am planificat sa iesim, odata dupa liceu, dar trebuia sa plec acasa rapid in ziua aia si el m-a asteptat in locul stabilit dar l-am anuntat dupa ca nu pot veni. Complicat tare.
De ieri, ma tot gandesc daca sa-i scriu sau nu si sa-i zic ce simt pentru el. Imi e cam frica de refuz si dupa sa nu mai fim nici macar prieteni(ne intelgem extrem de bine). Doar ca nici nu stiu daca merita asa de mult...e si mai mic decat mine cu 2 ani, dar asta oricum nu conteaza pentru mine caci gandeste foarte matur pentru varsta lui.
Nu stiu ce sa fac sad sad :'(

Răspuns Câştigător
| AdyAdeluş a răspuns:

Hei!
Părerea mea este să nu te avânți cu capul înainte. Poate greșesc, dar cred că ar fi mai ok să încerci să-ti dai seama singură daca simte ceva pentru tine, înainte de a-l întreba. Încearcă să vorbești mai mult cu el, spune-i chestii despre tine și după adu vorba de chestiile alea să vezi dacă i-a pãsat atât de mult încât să rețină. Sau spune-i într-o zi că nu te simți bine sau ceva, dar să nu fii entuziasmată dacă te întreabă atunci "ce ai?" sau ceva. Așteaptă până seara sau în ziua următoare să vezi dacă îl interesează situația ta.
Dacă o să observi că e interesat, poți să-i spui fără griji, șansele de refuz sunt mai mici. Sper că te-am ajutat. Succes!

3 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Un proverb vechi si indelung testat indeamna pe fiecare dintre noi sa credem ca poate deveni posibil/aievea. In consecinta nu ai nimic de pierdut, ba din contra, poate ca vei castiga mai mult decat ai putea spera astfel ca urmeaza proverbul care ne sugereaza faptul ca : ''Incercarea moarte n-are...deci incearca"" Succes!

| GazzaRecordsRo a răspuns:

Niciodata nu amesteca prietenia cu iubirea.

| devorbacugrasuta a răspuns:

Hei,bună! Nu sunt foarte mare dar eu cred că trebuie sa faci ceea ce simti. Daca vrei sa-i scrii scrie-i'cu siguranta nu o sa te refuze. Sper că tiam ajutat