Hei!
Părerea mea este să nu te avânți cu capul înainte. Poate greșesc, dar cred că ar fi mai ok să încerci să-ti dai seama singură daca simte ceva pentru tine, înainte de a-l întreba. Încearcă să vorbești mai mult cu el, spune-i chestii despre tine și după adu vorba de chestiile alea să vezi dacă i-a pãsat atât de mult încât să rețină. Sau spune-i într-o zi că nu te simți bine sau ceva, dar să nu fii entuziasmată dacă te întreabă atunci "ce ai?" sau ceva. Așteaptă până seara sau în ziua următoare să vezi dacă îl interesează situația ta.
Dacă o să observi că e interesat, poți să-i spui fără griji, șansele de refuz sunt mai mici. Sper că te-am ajutat. Succes!
Un proverb vechi si indelung testat indeamna pe fiecare dintre noi sa credem ca poate deveni posibil/aievea. In consecinta nu ai nimic de pierdut, ba din contra, poate ca vei castiga mai mult decat ai putea spera astfel ca urmeaza proverbul care ne sugereaza faptul ca : ''Incercarea moarte n-are...deci incearca"" Succes!
Hei,bună! Nu sunt foarte mare dar eu cred că trebuie sa faci ceea ce simti. Daca vrei sa-i scrii scrie-i'cu siguranta nu o sa te refuze. Sper că tiam ajutat