| Anca357 a întrebat:

Hei, TPU! O sa trec direct la subiect! Este vorba despre un baiat de la scoala de la mine si il ca-m plac. Problema este ca nu stiu daca si el ma place pe mine. Ne intelegem bine, comunicam, glumim, cateodata ne mai si " injuram" dar in gluma. In rest totul este in regula. Ajutati-ma, va rog!

Răspuns Câştigător
| watashiwa a răspuns:

Te inteleg perfect! Cam asa tip de prietenie exista si intre mine s-un coleg de-al meu. Doar ca nu sunt eu cea care-l place.
In acest caz, o solutie ar fi sa-l intrebi direct, doar ca unele 'iubiri' distrug cea mai frumoasa prietenie. O alta solutie ar fi sa-i dai de inteles intr-un mod subtil. Daca vei vedea ca nu prea arata interes fata de tine, atunci renunta. Mie nu mi-ar placea sa inchei o astfel de prietenie

6 răspunsuri:
| EnvyU a răspuns:

Cam se scrie legat, asta in primul rand. In al doilea rand, in ce fel va "injurati"? Adica da-te-n mm si alte alea? ca asa nu prea e normal din partea unei fete. Normal ca te place si el, doar e baiat, si nu o sa faca nici o miscare pentru ca e prea mic sa isi dea seama ce inseamna fetele. Fa ce fac toti la varsta ta, foloseste-ti prietenele sa ii puna intrebari despre tine, sa intrebe daca te place, etc.

| Anca357 explică (pentru EnvyU):

Nu ne injuram in halul acela!

| corbulalbrosu a răspuns:

Fii mai explicita in miscari, mimica sau priviri. Daca nu se prinde inseamna ca este cazul sa-i aplici terapia de soc, sa-i spui direct ca iti placede el si ai fi magulita daca te-ar scoate la plimbare doar in doi deoarece consideri ca ati avea mai multe de discutat. Putin tupeu si mult succes.

| neutrino a răspuns:

Pupa-l in gluma si vezi daca face si el la fel!

| MskDesign a răspuns:

Ofera-i ceva in gluma si vezi daca va deveni ceva in serios.

| Mirke a răspuns:

O sa te ajutam noi, da-ne nr lui de telefon si ii zicem noi lui ce are de facut! Bazeaza-te pe noi! iti garantam!