anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Obisnuiam sa vorbesc cu un baiat acum vreo luna! E cu mine in liceu si vorbeam mult cu el pe facebook si ne intelegeam super ok! Intr-o seara l-am vazut online si m-am gandit sa-i scriu si mi-a raspuns cineva ca nu el ca cica e verisoara lui! Si am inteles nu i-am mai scris l-am lasat in pace! Culmea e ca nu ma mai cautat de atunci si nici la scoala nu mai vorbeste cu mine. Ce s-a intamplat? Eu cred ca prietenii lui l-au influentat! Si acum as vrea sa il intreb ce are dar mi-e frica sa nu creada ca sunt ceva disperata! Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| Chriis a răspuns:

Mi s-a întâmplat cam aceeaşi chestie. Nu că s-a plictisit de tine. Persoanele se schimbă, ceea ce nu e întotdeauna bine pentru unii. Lasă-l să facă ce vrea. Dacă ţine la tine o să-ţi vorbească curând. Sau întreabă-l dacă e supărat pe tine, dacă l-ai deranjat cu ceva - nu o să pari disperată, o să vadă că îţi pasă.
Succes :*.

4 răspunsuri:
| Ririru a răspuns:

Lasa-l un timp. Daca lui ii pasa de tine, te va cauta. Daca nu, nu.

Prieteni il pot infulenta, dar sentimentele lui depind doar de el.

Daca nu te cauta o saptamana si nici nu te baga in seama, intreaba-l daca l-ai deranjat cu ceva de nu iti mai vorbeste, atata tot. Nu pari disperata, pari ca iti pasa.

| h3r a răspuns:

Dacă e așa, nu-l mai căuta, altfel te vom judeca după nickname.

| Belluuu a răspuns:

Na ca ai dato-n bara oh go on fras. laughing

| Anca16188 a răspuns:

Poate s-a plictitsit..si e prea prost sa iti zica in fata..lasa-l si tu in pace, nu mai insista pentru ca va crede ca esti disperata :* Urmatorul :*:*