| BATTLEGROUND a întrebat:

Hei TPU

observ ca peste tot ca in ziua de azi prin iubire nu se intelege decat sex! iubirea sia cam pierdut sensul propriu...

adica am observat ca toti baietii de varsta mea cand sunt,, indragostiti,, de o fata nu se gandesc de cat la sex!

ei bine stau si ma gandesc ce e in neregula cu mine deoarece eu cand sunt indragostit de o fata nu ma gandesc doar la sex! pur si simplu o iubesc si simt ca vreau sa o am alaturi de mine! o iubesc ca si cum ar fi cealalta jumatate din mine!

eu nu ma gandesc decat la sex doar atunci cand vad o curva si arata bine si nu simt nimic pentru ea! am inceput sa ma simt extrem de diferit...

e o problema cu mine? ca observ ca sunt singurul care sunt asa sad

10 răspunsuri:
| AliTheo18 a răspuns:

Nu! E foarte bine cum gandesti. In sfarsit un baiat care nu se gandeste la sex. Baietii de genul scad in ochii fetelor, sa stii, pentru ca ele au impresia ca ei vor doar sa-si bata joc, si sa le lase. Bine, fetele cuminti. Cele dezvirginate si care vor sex si ele, se arunca sa faca sex fara sa se gandeasca la chestii. Dar mai sunt si unele care au facut sex si au fost ranite! Dar sa stii ca o fata calumea o sa vrea un baiat langa ea care sa o iubeasca cu adevarat, si sa petreaca un timp minunat impreuna, nu unu care vine la ea doar ca s-o ****. Sper ca te-am ajutat! Nu te schimba!

| Lawliet14 a răspuns:

Calmeaza-te! Exista oameni si oameni, tu nu faci parte din turma...

| SergiuBoss11 a răspuns:

Ba,ai fi ipocrit sa spui ca nu te gandesti si la sex...80% dintr-o relatie se bazeaza pe sex.fii sincer cu tine, de ce ti-ai face prietena?

| TheImpaler a răspuns:

Vechea placa: "eu nu sunt ca ceilalti!"
ba da, esti!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba deci da, sunt mirata ca mai sunt asa oameni! Sper sa iti gasesti iubirea adevarata, man. Bravo ca esti diferit! Si sper sa ramai tot asa, sa nu te transformi in altii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca majoritatea observatiilor pe care tu le faci si aceasta e una incorecta, la randul ei.

| lex79 a răspuns:

Pentru ca voi la varsta voastra nu stiti ce e iubirea si aveti creierul murat in hormoni specifici varstei.

| BATTLEGROUND explică (pentru AliTheo18):

Da... aia e faza! eu nu m-as duce doar sa o *** decat pe o curva! cand sunt atras doar de aspectul fizic si atat al unei fete si nu o iubesc deloc nu ma gandesc doar la sex cum o fac aproape toti! insa cand o iubesc pe o fata cu adevarat primul lucru la care ma gandesc este cum sa o fac sa ma placa cat mai mult si sa se simta bine in preasma mea si sa fac in asa fel incat sa o vad fericita (sa o protejez):p da *** deja o dam in *****. cred ca eu sunt ala ciudat, nu stiu! si nu sunt un tip moale chiar deloc, din contra toti cunoscutii mei ma considera un om extrem de dur dar cu toate astea sunt altfel... SUNT UN CIUDAT tongue

| BATTLEGROUND explică (pentru BATTLEGROUND):

Cand sunt atras doar de aspectul fizic si atat al unei fete si nu o iubesc deloc ma gandesc doar la sex * AM GRESIT MAI SUS!

| AliTheo18 a răspuns (pentru BATTLEGROUND):

Ideea este...succes cu fata! laughing

Întrebări similare