E doar o atractie fata de baiatul ala pe moment, o sa ii treaca, si pe urma te va cauta pe tine! tu asteapta
Oof baietii ca tine mai rar, eu zic sa o lasi sa decida singura, doar nu vrei sa stea cu tine din obligatie. Probabil ea nu tine atat de mult la tine, cum tii tu la ea. In fine. Nu este nici prima nici ultima fata care este intr.o relatie si place pe altcineva. Lucurile se vor rezolva de la sine. Bafta.
Faza e ca, chiar ea a zis ca inca ma iubeste si tine mult la mine. Nu o inteleg.
E doar o atractie fata de baiatul ala pe moment, o sa ii treaca, si pe urma te va cauta pe tine! tu asteapta
Tu esti baiat sau fetita? ce naiba? daca ea a zis clar ca place cu altu tu de ce ma rog te mai tii dupa ea? sunt atatea fete si in plus daca ii place de altu nu te mai iubeste/ bine macar ca a fost sincera. Nu exista "te iubesc da` stii..imi place de altu "
Treci peste, cauta alta. Si chiar daca. sa spunem ca voi continuati relatia, chiar crezi ca va fi ca inainte totul perfect? nu vei avea niciodata indoiala ca in capul ei nu este un alt baiat?
Ar trebui sa ai putina demnitate.
Eu zic sa-ti dai 2 palme si sa te trezesti la realitate. Esti intr-o relatie cu ea de ceva vreme, vede un tip pe strada si pac, fara sa-l cunoasca, fara ca macar sa stie cum il cheama in clipa respectiva se idnragosteste de el? Ce naiba, nu-i evident ca isi bate joc de tine? Pai hai sa-ti zic ceva, nimeni nu are dreptul sa-si bata joc de tine, nici parintii, nici prietenii, nici macar iubita.
Insa sincer, pe fata asta nu o poti considera iubita, mai ales dupa faza pe care ti-a facut-o. Gandeste-te ca daca o sa te milogesti de ea, sa incerci sa o faci sa se intoarca inapoi la tine, iti va face inca o data faza aceasta, si din nou te vei simti la fel de prost.
Sfatul meu pentru tine este sa o lasi balta, sa se duca la ala, sa-si dea singura seama cat de imatura e.
Nu stie cum s-a intamplat asta? Pur si simplu nu stie ce vrea, e indecisa, gandeste-te ca si cu baiatul acela i-ar face la fel faza aceasta.
Acum te intreb pe tine, meriti asta? Meriti ca o fata care nu are habar ce simte sa-ti faca asta, sa te faca sa te simti prost degeaba?
Nu ar fi mai bine sa gasesti pe alta, care sa te aprecieze asa cum esti, sa nu-si bata joc de tine, care sa nu-ti faca o faza ca aceasta?
Imi pare rau ca am dat deja funda. Multumesc mult pentru raspunsul tau, este cel mai bun.
Mda vrei sa scapu de ala si sa vina altu, daca a facut-o odata crezi ca a 2 oara ii e mai greu! Stiu ca e greu pentru tine dar solutia cea buna e sa o lasi!
Deci, vede un baiat pe strada frumos si se indragosteste de el nu stiu ce vezi la ea...
Nu cred ca ar trebui sa mai continui asa Desparte-te de ea, nu se vede ca te iubeste cum am zis : Vede un baiat frumos si se indragosteste de el Imi pare rau! Cel mai bine ar fi sa te desparti de ea, singura ta solutie!
Nu cred ca e ok situatia. las-o sa decida, dar parerea mea e ca nu e ok sa se gandeasca la altu si sa fie cu cineva. aiurea -.-
Mutubal întreabă: