Atunci care ar fi problema?
Asteapta-l pe corbulalbrosu, te lamureste el .
Unde ai citit tu ca de la sex anal poti sa ramai insarcinata?!
Nu ai precizat daca "incidentul" similar din martie a fost tot cu sex anal, sau vaginal! Si nici daca atunci ai fost la medic, si ce diagnostic ti-a pus si ce medicatie!
Dacă vrei să nu rămâi însărcinată, fă doar vaginal. Nici nu ai nevoie de prezervativ...
Mergi la un medic ginecolog sa te consulte, pentru ca noi nu stim ce ai tu in pelvis si de ce nu-ti vine menstra.
Din cauza faptului ca glandele tale endocrine nu functioneaza corect sau la capacitate, nu se produc hormonii feminini, estrogen si progesteron, ceea ce provoaca dereglari hormonale. Cu cat functionarea glandelor este mai afectata cu atat dezechilibrul dintrecei 2 hormoni creste si se produce amenoreea adica lipsa menstruatiei pe perioade de 1-3 luni. Daca afectiunile glandelor endocrine nu se trateaza se poate ca dereglarea hormonala sa se accentueze si sa se instaleze sindromul SOPC adica cel al ovarelor polichistice caz in care ovulatiile si bineinteles menstrutatiile sa se produca doar din cand in cand, o data la 3-4 sau 6 luni. Chiar daca nu este considerata ca fiind o boala, daca nu este tratata, in timp SOPC-ul poate provoca chiar sterilitatea. Ar fi indicat sa fii consultata atat ginecologic cat si endocrinologic. Multa sanatate!
Multumesc din suflet!
Am inteles ideea, nu am cum sa raman insarcinata. Atunci ce alta problema ar putea sa existe?
Iar mie imi aminteste de pestii cichlid, in cazul carora fertilizarea avand loc in cavitatea bucala.
Mutubal întreabă: