| Andreea12349 a întrebat:

pe 8 iulie am facut sex anal cu prietenul meu. Menstruatia trebuia sa imi vina pe 26 iulie. Deja am 18 zile intarziere sau mai mult. Imi puteti spune ce am patit? Sunt insarcinata? Tin sa mentionez ca am mai avut un incident de genul asta in martie, menstruatia nu mi-a venit 2 luni. Daca nu sunt insarcinata ce alta problema ar fi?

Răspuns Câştigător
| seth2016 a răspuns:

Sexul anal nu are legatura cu menstruatia.

| Andreea12349 explică (pentru seth2016):

Atunci care ar fi problema?

| seth2016 a răspuns (pentru Andreea12349):

Asteapta-l pe corbulalbrosu, te lamureste el happy.

10 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Unde ai citit tu ca de la sex anal poti sa ramai insarcinata?!
Nu ai precizat daca "incidentul" similar din martie a fost tot cu sex anal, sau vaginal! Si nici daca atunci ai fost la medic, si ce diagnostic ti-a pus si ce medicatie!

| Drolja a răspuns:

Dacă vrei să nu rămâi însărcinată, fă doar vaginal. Nici nu ai nevoie de prezervativ...

| Violleta2022 a răspuns:

Mergi la un medic ginecolog sa te consulte, pentru ca noi nu stim ce ai tu in pelvis si de ce nu-ti vine menstra.

| corbulalbrosu a răspuns:

Din cauza faptului ca glandele tale endocrine nu functioneaza corect sau la capacitate, nu se produc hormonii feminini, estrogen si progesteron, ceea ce provoaca dereglari hormonale. Cu cat functionarea glandelor este mai afectata cu atat dezechilibrul dintrecei 2 hormoni creste si se produce amenoreea adica lipsa menstruatiei pe perioade de 1-3 luni. Daca afectiunile glandelor endocrine nu se trateaza se poate ca dereglarea hormonala sa se accentueze si sa se instaleze sindromul SOPC adica cel al ovarelor polichistice caz in care ovulatiile si bineinteles menstrutatiile sa se produca doar din cand in cand, o data la 3-4 sau 6 luni. Chiar daca nu este considerata ca fiind o boala, daca nu este tratata, in timp SOPC-ul poate provoca chiar sterilitatea. Ar fi indicat sa fii consultata atat ginecologic cat si endocrinologic. Multa sanatate!

| ywar a răspuns:

Da, esti! Asta imi aminteste de bancul ala porcos cu: daca inghit, raman?

| Andreea12349 explică (pentru ywar):

Am inteles ideea, nu am cum sa raman insarcinata. Atunci ce alta problema ar putea sa existe?

| anonim_4396 a răspuns (pentru ywar):

Iar mie imi aminteste de pestii cichlid, in cazul carora fertilizarea avand loc in cavitatea bucala.