| Necunoscuta67 a întrebat:

Pe data de 18 decembrie 2017 am luat pastilă de a doua zi, atunci a fost prima data, am mai luat-o azi, mai are vreun efect?

3 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

In mod abslut sigur NU esti capabila sa intelegi si sa iti dai seama de efectele uneori deadreptul dezastruoase, castastrofale ale hormonilor sintetici existenti in aceste pastile nenorocite asupra organismului tau. Probabil ca NU ai stiut ca pastilele contraceptive se folosesc NUMAI/DOAR in cazul in care esti in perioada fertila si exista prosibilitatea certa/sigura de a se putea forma o sarcina fiindca ele actioneaza asupra ovarului doar o perioada scurta de 2-3 zile. Ai actionat in mod absolut IRESPONSABIL folosind 2 pastile in decurs de doar 10 zile, lucru INTERZIS deoarece exista posibilitatea ca prin efectul nociv asupra ovarelor se provoace sterilitate partiala sau definitiva incat sa devii stearpa/infertila adica sa NU mai poti face NICIODATA copii. In mod absolut sigur vei avea parte de multe necazuri in lunile urmatoare si numai dintr-o prostie sinonima cu imbecilitatea fiindca sunt convins ca in proportie de peste 99% ca cea de a 2-a pastila a fost folosite absolut INUTIL, IRATIONAL si FARA ROST fiindca reiese cat se poate de clar ca formarea unei sarcini a fost practic IMPOSIBIL sa se produca. Fiindca te-ai comportat in mod execrabil si absolut iresponsabil chiar ca iti vei merita soarta si toate necazurile care se vor produce/manifesta/intampla in viitor. Multa sanatate!

| HazelEyes77 a răspuns:

Isi face efectul numai in primele 72 de ore de la actul sexual neprotejat cu eficienta maxima in primele 12. Daca o iei dupa nu mai are nici un efect. Deci nu trebuia s o mai iei azi, n avea nici un rost.

| florinmatei a răspuns:

Salut. Ai mare grijă cu pastila de a doua zi...
E recomandat să fie luată maxim de două ori pe an, și la un interval destul de mare între ele. Dacă se poate, chiar deloc toată viața.
Au un efect negativ asupra hormonilor tăi și asupra întregului organism.
Cred că ar trebui cel mai sigur să vezi un medic. Fie el ginecolog, fie endocrinolog.
Numai bine!