Heyy sunt fata si chiar daca ai specificat k e pentru baieti eu vreau sa raspund: Noi fetele am observat k baieti asteapta tate si cur dar sunt si baieti aia care nu cauta " Fumuste exterioara " ci cauta o fta` :desteapta, draguta, zambitoare, frumoasa FUNDA^.^
Apreciez fetele care stiu sa foloseasca functia "Caută întrebări sau răspunsuri" de pe TPU, adica fetele inteligente. Din moment ce nu te-a dus capul sa cauti, inseamna ca nu esti inteligenta. Intrebarea a mai fost pusa de sute de ori.
Apreciez baietii inteligenti care nu vorbesc fara norma. Daca te ducea capul sa cauti intrebarea mea la "Cauta intrebari si raspunsuri" observai ca scrie 0 Rezultate. Deci nu esti inteligent.
Ah, inteligento. La mine cum merge? Ti-am mai zis eu, apreciem fetele inteligente. Daca nu te descurci, nu te mai da mare
Hai salut.O fata trebuie sa fie sincera, deschisa, sa aiba simtul umorului sa nu fie pitipoanca sau fitoasa si sa fie pupacioasa. fundita?
Sinceritatea e unicul punct forte pe care o fata il poate avea, si felul fiecareia de a gandii.
Hey!
Pai din punct de vedere moral (sentimental) o fata ar fi: desteapta, draguta, zambitoare, frumoasa. (asa vad eu fetele din punctul meu de vedere)
Si din punct de vedere fizic(aspect - stiu ca nu ai precizat dar vreau sa-ti spun cum le vad eu asa pe fete)
trebuie sa fie imbracate frumos, si elegante, si mereu in pas cu moda!
beausingurlamasamea întreabă: