| Andreea9595 a întrebat:

Hei, TPU! Pentru baieti. Ce apreciaza baietii la o fata (nu la aspect)?

Răspuns Câştigător
| simonikxd a răspuns:

Heyy sunt fata si chiar daca ai specificat k e pentru baieti eu vreau sa raspund: Noi fetele am observat k baieti asteapta tate si cur dar sunt si baieti aia care nu cauta " Fumuste exterioara " ci cauta o fta` :desteapta, draguta, zambitoare, frumoasa kiss FUNDA^.^

10 răspunsuri:
| Neinteresantul a răspuns:

Apreciez fetele care stiu sa foloseasca functia "Caută întrebări sau răspunsuri" de pe TPU, adica fetele inteligente. Din moment ce nu te-a dus capul sa cauti, inseamna ca nu esti inteligenta. Intrebarea a mai fost pusa de sute de ori.

| Andreea9595 explică (pentru Neinteresantul):

Apreciez baietii inteligenti care nu vorbesc fara norma. Daca te ducea capul sa cauti intrebarea mea la "Cauta intrebari si raspunsuri" observai ca scrie 0 Rezultate. Deci nu esti inteligent.

| Neinteresantul a răspuns (pentru Andreea9595):

Ah, inteligento. La mine cum merge? Ti-am mai zis eu, apreciem fetele inteligente. Daca nu te descurci, nu te mai da marewinking

| Ando1dul a răspuns:

Hai salut.O fata trebuie sa fie sincera, deschisa, sa aiba simtul umorului sa nu fie pitipoanca sau fitoasa si sa fie pupacioasa. fundita?

| LineGuide a răspuns:

Sinceritatea e unicul punct forte pe care o fata il poate avea, si felul fiecareia de a gandii.

| YONTU a răspuns:

Hey! happy
Pai din punct de vedere moral (sentimental) o fata ar fi: desteapta, draguta, zambitoare, frumoasa. (asa vad eu fetele din punctul meu de vedere)
Si din punct de vedere fizic(aspect - stiu ca nu ai precizat dar vreau sa-ti spun cum le vad eu asa pe fete)
trebuie sa fie imbracate frumos, si elegante, si mereu in pas cu moda!

| December a răspuns:

Sa nu fie prea timida. Sa o duca capul. Sa fie mai dezghetata, mai hotarata.

| Sorinacio a răspuns:

Daca nu mai faceti pe inaccesibilele si daca nu va mai suparati asa repede.

| Ingerintunecat92 a răspuns:

Sa nu fie curva!

| mutafkta a răspuns:

Deci la noi baietii e o vorba : "Gasesti o fata cu cap, ca pi2da au toate " happy