Îți înteleg cel mai bine atracția pentru bărbații mai mari decât tine pentru că și eu sunt cu capul în nori de când am dat peste unul de 24 de ani(eu aproape 16), numai că la noi distanța e o problemă. Plus că diferența de vârsta se simte cel mai bine din partea lor, ei sunt conștienți că nu au ce face cu niște fetițe, le trebuie femei în toată regula...nu au răbdare să ne crească.
O să-mi dai dreptate mai târziu chiar dacă acum îți este greu să accepți.
Așa mi-a fost și mie...
A, și nu vreau să pun în calcul treaba cu visul și zodiile, sunt prostii totale! Crede-mă că nu au nicio relevanță!
La vârsta ta nu e nimic anormal să îţi placă băieţi mai mari ca tine. Pur şi simplu te-ai maturizat mai rapid, iar tipii de vârsta ta ţi se par nişte mucoşi care nu ştiu altceva decât să se joace jocuri video. Au mai păţit multe ca tine, nu eşti singura.
E o diferenţă de 9 ani între voi. Au existat şi astfel de relaţii, însă nu foarte multe au ţinut. Însă asta nu trebuie să te descurajeze.
Dacă are 23 de ani nu înseamnă că e un pedofil, să nu generalizăm! Eu zic să-i spui că îl placi. Ştiu că e greu, dar nu ştii ce se va întâmpla a doua zi. De exemplu, dacă cumva pleacă şi nu îl mai vedea? Vei regreta că nu i-ai spus. Vezi cum reacţionează, ce părere are, însă ai grijă.
Baftă!
Pha, dar chiar a innebunit lumea!
Tu, fata la 14 ani gandesti? Ala de 23 daca se da la tine poate ajunge la inchisoare, stiai?
Cauta si tu unul de varsta ta sau apropiat cel putin, nu de la 20 in sus.
Stiam ca nimenu nu-i perfect in gandire, dar nici ca tine.
Fereasca-ma Dumnezeu.
Nu dom'le, nu stii de vorba aia noua la pustoaice? Suna cam asa: "vreau un barbat mai matur, astia de varsta mea sunt prea imaturi." Si asa se trezesc d.re de 14-15 ani insarcinate peste noapte.
Ar trebui sa iti vezi de scoala si de iubiti cu o varsta mai apropiata de a ta.;)
Hai ma serios chiar crezi si alea cu astrologia. parerea mea e ca depinde de om nu de zodii. ca pot fi si zodii care cica nu se inteleg, dar oamenii din acele zodii se inteleg foarte bine. na in fine.
Ce fain, o sa aveti o relatie, te executa, ajunge la inchisoare, si tu o sa il vizitezi impreuna cu plodu :x awww =)) pfai =))
La fel mi se intampla si mie cu instructorul de fitness , Numai ca eu am 21 iar el 26 de ani! Acum sa-ti spulber toate visele, el fiind in locul profesorului, sunt aproape inexistente sansele sa te priveasca mai mult decat ca pe o eleva! Si apoi. nu ai nici macar 18 ani, iar el poate avea probleme datorita faptului ca nu esti majora! Asa ca te sfatuiesc sa-ti indrepti sentimentele catre un tip apropiat varstei tale!
BlackMan întreabă:
AlexEjmecheru întreabă: