| ynno a întrebat:

Hei TPU, peste o saptamana este majoratul iubitului meu.si-l va face intr-un club cu toti prietenii, problema e ca eu nu vreau sa merg. vor veni uni dintre prieteni lui cu care eu nu ma inteleg de loc bine, ca sunt cu mine la acelasi liceu si ma enerveaza.acum eu nu stiu cum sa-i spun ca nu vreau sa merg, m-am gandit sa-i spun ca trebuie sa merg in alta parte, dar sar supara rau pe mine ca i-am promis.suntem impreuna de 1 an, ce sa fac? ca dupa ce se termina petrecerea din club el cu niste prieteni si cu niste fete, si ar trebui normal si eu, am vorbit ca vom merge la munte, la o casa pe care o are unu dintre prieteni. unde acolo cred ca el va vrea sa o facem, iar eu nu vreau nici asta.sunt virgina si el a spus ca ma va astepta, m-a asteptat 8 luni, iar eu i-am promis ca o vom face cand mergem la munte.va rooog ajutati-ma, chiar nu stiu ce sa fac. dau fundita la cel mai bun raspuns.scuze categoria

Răspuns Câştigător
| MyNameIsNotImportant a răspuns:

Wow in primul rand daca esti virgina si nu esti pregatita inca sa o faceti ar trebui sa ii spui.acest lucru nu se programeaza.adica nu poti spune mda azi nu sunt pregatita da peste 2 saptamani (de ex) cand mergem la mute sigur voi fi deci hai sa-i promit asta.nu e deloc bine ca i-ai promis asa ceva. Banuiesc ca nici nu vrei sa ii spui asta in fata asa ca trebuie sa eviti plecarea asta. Daca nu iti cunoaste parintii ff bine ai putea spune ca i s-a facut rau mamei tale si ca a trbuit sa mergeti la spital de urgenta si ca nu mai poti sa vii.cred ca v-a intelege.insa trebuie sa speram ca nu vrea sa vina si el s-o vada straight face de asta zic. daca o cunoaste nu e buna ideea.sau...i-ai putea simplu sa-i spuii ca nu vrei sa vii din cauza acelui prieten.eu zic ca ar trebui sa vb deschis despre asta.in fine faci cum stii.sau poti sa-i spui ca a murit o bunca sau o matusa din alt oras sau de la tara stiu euthinking si ca trebuie sa te duci sa te ocupi de ea ca unul din parinti nu primeste liber de la lucru iar celalalt nu se descurca singur. Baftawinking

4 răspunsuri:
| NickiMinaj a răspuns:

E clar, esti virgina si esti de doar un an cu tipul ala... eu zic sa te pastrezi pentru harry potter, niciodata nu stii cand apare de dupa colt.

| Artemisia a răspuns:

Heya.
Ar trebui sa ii spui toate chestiile astea.Asa va intelege si el de ce nu vrei sa faci aia si aia.
La petrecerea aia ar trebui sa mergi, adica, vreau sa spun, tipul ala pe care nu-l suporti, nu ar trebui sa il lasi sa strice tot.
Prefate ca el nu va fi acolo, ignora-l, ai venit pentru iubitul tau la petrecerea de majorat.corect?
Apoi, in legatura cu muntele...
Daca tu nu esti pregatita sa o faci, ar trebui sa ii spui.Trebuie sa ii explici, ca nu esti inca pregatita sau orice alt motiv intemeiat.
Daca el chiar te iubeste va intelege si te va astepta.
Pentru prima data cand o faci, trebuie ca amandoi sa va doriti sa o faceti, nu doar el sa isi doreasca, iar tu sa iti doresti pentru ca el vrea.Trebuie sa fiti amandoi de acord.
Succes.

| Simo18 a răspuns:

Hello. intrebarea mea e : Esti sigura ca tot ce simti pentru el e iubire? sau esti sigura ca el te iubeste? Daca vrei sa faci pasul asta. trebuie sa te gandesti foarte bine! Iar in legatura cu ziua lui. eu zic sa te duci. prietenii vin si pleaca. oh go on in schimb tu ai putea ramane langa el destul. :*

| valerya23 a răspuns:

Pai eu cred ca daca te iubeste cu adevarat o sa te astepte cat timp ai tu nevoie si in legatura cu majoratul spune-i pur si simplu ca nu te-ai simti in largul tau alaturi de prietenii luiwinking