anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Plac un baiat din scoala, extrem de mult! La inceput consideram ca e doar o joaca dar am inceput sa il plac mult! Doar ca el e mai mic ca mine si nu e asa de matur! Am vazut ca incearca sa ma evite asa ca l-am lasat in pace nu am mai vorbit cu el 2 zile! Si azi ma intreaba ce faci de ce nu mai vorbesti cu mine? Si i-am zis ca am vazut ca ma evita si a zis ca nu ca mi se pare doar ca a vazut ca eu nici nu-l mai salut si chestii! Incerc sa par foarte indiferenta si sunt indiferenta si nu-i dau impresia ca sunt innebunita dupa el, doar ca e greu si mi-e frica ca nu va da rezultat! Ce sa fac ca sa fie bine si sa il fac sa ma placa? Dau funda!happy

7 răspunsuri:
| Miky1 a răspuns:

Pot spune ca ai dreptate..aceeasi afirmatie pe care o fac : baiatu cu minim 2 anisori mai mare decat fata, e diferenta de mentalitate si maturitate altfel. Orienteaza-te spre altul daca e mic, nu-ti trebuie un copil sa te traga in jos

| Miky1 a răspuns:

Si apropo, insist pentru persoanele de mai sus : conteaza varsta, e dovedit stintific.Si eu din proprie experienta am vazut pe parcursul timpului.

| paul55 a răspuns:

Tu zau ca ai probleme, eu zic sa te duci la un pshiholog. Ma tu daca esti mai mare decat el, automat ca nu o sa iasa nimic bun.

| Florinapopica a răspuns (pentru paul55):

Tu zau esti prost! Normal ca o sa iasa ceva! Ce daca e mai mic? Conteaza varsta? Eu zic ca nu

| 7639781254 a răspuns (pentru Florinapopica):

Nu conteaza...stai linistita. Sper ca o sa reusesti sa-l cuceresti. Incearca sa-i sugerezi cat de subtil poti ca-l placi ca sa vezi daca iti raspunde. Bafta! :*

| paul55 a răspuns (pentru Florinapopica):

Eu te las in treaba ta, eu zic ca daca o sa iesi cu el si o sa te vada prietenele o sa intreaba cine e el si tu ce o sa zici: e prietenul meu, nu este asa

| PiticuMik a răspuns:

Cati ani ai tu? Si cati ani are baiatul de care iti place?