Interesant,poate fi o mica incercare la care te supune, sa vada daca esti geloasa sau nu si asta e posibil, sa ramai impasibila.
Zambeste calma si trateaza totul cu superioritate.
Cand,in el,ai cel mai bun profesor mai stai pe ganduri?
Vezi foarte bine ca el,prin ceea ce face,te-a cucerit,asa ca joaca-te si tu cu el!
Nu e greu!
Priveste-l cand nu se asteapta,zambeste-i, da-i atentie,"supara-te" imaginar si urmareste-l ce face, daca reactioneaza, esti pe drumul bun!
Si nu-i spune nimic, va fi randul lui sa se intrebe daca chiar il placi...
Se pare ca nu are rost sa mai sper la ceva, azi mi-a zis cineva ca place pe altcineva, acel cineva fiind o prietena buna de-a mea! Asta e...
Daca e asa, ureaza-i succes in gand si nu-i purta pica, maine un altul va aparea si te va face sa zambesti!
Nu se vede ca o place adica nu vorbesc la scoala si etc...El m-a facut sa il plac, se uita la mine insistent la fel si prietenii lui! El stie mai bine ce simte. Oricum eu nu ma bag in seama
Interesant,poate fi o mica incercare la care te supune, sa vada daca esti geloasa sau nu si asta e posibil, sa ramai impasibila.
Zambeste calma si trateaza totul cu superioritate.
Il poti cuceri numai daca si lui ii place de tine, in alt mod sar primi ca o batae de joc.
Ai putea sa te imbrraci ceva mai provocator, asta le plac baietilor foarte mult GARANTAT! alt mod, e sa te dai la el intr-un mod dragut si amuzant, prin a incepe sa ii pui anumite porecle: ingeras,iubi,pufi,bubu,pisoias, pisi, buburuza mea, asta merg bin prin sms-uri, biletele alaturi de nmiste emoticoane cu steluta si x :*:X si dupa aia sa pui se prinde el ca este o gluma, si s-ar putea ca glumaa asta sa ii placa. Poarta-te smecher. Stai dreapta, cu mainile in buzunar, si mergi fara a te uita la el, da niste maxime o sa-i placa, aratate ca esti interesata. fi tu insuti. BAFTA! Funda?
Pune pe cineva sa intrebe daca ii place de tine si daca ii place cu adevarat il poti intreba daca vrea sa aveti o relatie.Bafta:X