anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei TPU,

poate pare o intrebare veche, dar cum pot sa il fac pe ex-ul meu sa se intoarca la mine?
tin enorm de mult la el si pana acum nimic nu a parut sa functioneze ca sa ne impacam.
au trecut cam 3 luni de cand ne-am despartit si el e tot distant si pare ca vrea sa fim cel mult amici. desi stiu sigur ca are sentimente pentru mine. am avut foarte multe certuri de-a lungul relatie (aprrox 2 ani) si la un moment dat ne-am despartit. dar eu vreau ca sa fim din nou impreuna.

pls, sfaturile sunt de mare ajutor

Răspuns Câştigător
| BogdanBz a răspuns:

Iti zic din proprie experienta ca asta e singura varianta prin care vezi clar daca mai are sentimente pentru tine. poti incerca si sa il ignori o buna perioada. nu ii da macar un semn, daca te baga in seama, lasa-l cateva zile fara sa ii raspunzi. daca il vezi apoi ca tot insista, atunci e clar ca te regreta.

6 răspunsuri:
| BogdanBz a răspuns:

Fa-ti un nou iubit si afiseaza-te cu el. Daca fostul tau mai vrea ceva cu tine, atunci cand te va vedea cu altcineva, se va activa ceva in el si te va cauta sigur. Daca nu vrei sa ranesti un alt baiat in acest timp(Acela cu care te vei afisa), gaseste un prieten, amic, persoana de incredere caruia sa ii spui planul tau si vezi ce iese. success!

| CammyCam a răspuns (pentru BogdanBz):

Mersi de sfat
am sa incerc si optiunea ta. sper sa fie ok

Au trecut 3 luni. crezi ca ar functiona? sad

am sa iti dau funda
mi-a placut raspunsul tau

| BogdanBz a răspuns (pentru CammyCam):

De ce sa nu functioneze? e clar ca tu inca il iubesti enorm. nu stiu care e povestea voastra, de ce v-ati despartit, etc. Daca el nu si-a gasit pe nimeni, atunci si el sufera pe undeva, chiar daca nu ti-arata. poate e doar ambitios si incearca sa o faca pe durul cu tine, crezand ca asa e mai bine. iti doresc multa bafta si daca vrei sa discutam mai multe vb in privat.

Nu merge sa trimit nimic. sunt utilizator junior big grin

Am inteles happy lasa Facebook-ul tau daca vrei si vb acolo

Iti zic din proprie experienta ca asta e singura varianta prin care vezi clar daca mai are sentimente pentru tine. poti incerca si sa il ignori o buna perioada. nu ii da macar un semn, daca te baga in seama, lasa-l cateva zile fara sa ii raspunzi. daca il vezi apoi ca tot insista, atunci e clar ca te regreta.