Interesanta poveste.
1. Mi se pare ca băiatul a început răul și fata l-a continuat(adică el nu a mai arătat deloc interes, reciproc și fata pe urmă). Iar dacă amândoi depuneau efort și construiau ceva împreună, nu se mai ajungeau la asemenea lucruri.
2. Fata l-a înșelat din cauza că baiatul se îndepărta și ea depunea efort degeaba sa se reconstruiască totul frumos între ei pentru ca el nu dădea niciun semn de păsare.(știi cum se spune, de unul singur nu poți duce o relație, amândoi trebuie să lupte). Dar cel mai corect era sa nu il insele, sa se despartă de el si pe urma sa își facă o nouă viață(relație).
3. Băiatul: după ce a arătat dezinteres total pentru relația lor, nu cred ca mai ținea la ea, deși nu am sa ii pot înțelege gelozia de îl cuprindea când auzea de alți băieți.
Fata: odată ce a depus efort sa își refacă relația bună, clar îl mai iubește. Motivul pentru care l-a înșelat a fost răsplata lui cruntă față de fată.
4. Aici chiar nu știu ce pot sa spun
5. Pe viitor ...nu mai vad un viitor cu ei, după toate cele întâmplate, mai bine ar întrerupe legătura.
Relatia era sortitata esecului de cand s-au despartit prima oara si asa cum se spune ca relatia peticita se va rupe, asa s-a si intamplat!
Amandoi au avut vina lor si amandoi au contribuit in final al ruperea relatiei.
Nu inteleg de ce mai trageti de o relatie, care nu are nici o sansa sa mai fie fericita, niciodata?
Nu stiu despre ce viitor vorbesti, ca intre astia doi nu exista viitor, fiindca ei au incetat demult sa mai fie un cuplu fericit si cand dragostea a murit, nu a mai ramas nimic, chiar a incput sa craesca ura, dispret, frustrare, gelozie... dar nimic altceva.
Situatia data exista in realitate? Daca da, atunci se si merita reciproc, stiind ca ambii au dat dovada de prostie cat incape.Trebuie rupta orice legatura si mers la psiholog.