Ce rau imi pare pentru tine...ai avut o experienta grozav de nefericita si greu vei reusi sa treci peste!
Influentata de "gura lumii",te-ai aruncat singura in "gura lupului"!
E adevarat ca si dezamagirea ta in legatura cu A,a jucat un oarecare rol,dar te-ai lasat manipulata la maxim!
Acum ai o trauma psihologica greu de depasit si doar sa fii atat de norocoasa sa gasesti cel mai rabdator partener din lume,dar si atunci iti va repugna ideea de sex...
Incearca sa-ti umpli mintea cu orice care iti face placere,cauta sa te bucuri din tot ce te inconjoara,cauta ras,cauta buna dispozitie si inconjoara-te de prieteni adevarati si persoane care te iubesc si te apreciaza,e un mod de a indura mai usor ceea ce-ti provoaca cosmaruri noaptea.
Ai putea discuta si cu un psiholog,pentru ca gradul tau de respect de sine a scazut mult,esti dezamagita singura de ce ai putut sa faci si pe fondul asta,poti gresi din nou,nu se stie cum.
Ca-ti place un baiat e in regula,dar nu fa o obsesie pentru A,nu e singurul si nu-l invesmanta in toate calitatile extraordinar-umane,ca nu e asa!
Incearca sa fii realista si sa cantaresti lucrurile exact cum sunt,exista si alti baieti!
Si daca acel zvon murdar despre tine a circulat,cauza e numai faptul ca placi si exerciti atractie asupra baietilor.
Asa ca,fii sigura ca multi ofteaza dupa tine,desi e posibil s-o faca doar imaginandu-si scene deocheate impreuna cu tine.
Sa ai grija ce vei face de acum incolo,ti-ai complicat existenta singura,dar tot singura ti-o poti simplifica.
Si, uita de A, daca el nu te vrea o data, tu sa nu-l vrei de zece ori, se va gasi un baiat cuminte si serios care sa fie trup si suflet al tau si pentru tine!
Sa nu te mai grabesti sa iei decizii si sa ai grija de tine!
Excusez-moi madame, ca ma bag ca paiul in fundul calului dar vorbele zise de A "Treci la nanitsa, sa cresti lasa relatiile", nu ar trebui sa ne punem intrebarea cati ani are?
Indiferent de varsta, avea nevoie de o vorba buna si de un sfat, ca sa nu mai greseasca.
Daca e fata isteata, a inteles.
Nu am incercat sa va aduc vreun afront stimabita doamna, departe de mine acest gand, p'aia o mananca rau si daca nu fuge impreuna cu ma'sa si cu tac'su are sa-i mamnace pe toti 3
Stiu vecine draga!
Pacat pentru timpul pierdut a celor care au reusit sa ( te ) citeasca. O poveste total jalnica.
Vezi asta se intampla daca alergi dupa relatii doar ca sa scapi de gura lumii!
De ce te intereseaza ce vorbeste lumea,doar nu te intretin ei!
Stiu ca suna tampit ce o sa iti zic acum dar gandeste logic,din cauza naivitatii tale pute-a sa se intample mult mai rau si oarecum ai avut nevoie de o intamplare asa tragica ca sa te trezesti la realitate!
Probabil nu ai sa o poti uita mult timp intamplarea,nu exista o solutie magica:/
Schimba cercul de oameni printre care te afli,pentru ca este unul total neadecvat pentru un om normal.
Si ca sa fie asa intre noi doua ,baietii nu aprind vorbe asa din nimic,sigur ai incercat tu sa te faci mai viteaza de cat esti si ei cum au o imaginatie bogata au reusit sa te umileasca.
Cel putin invata din greselile tale sa nu le mai comiti si a doua oara.
Nu stiu cati ani ai
Nu iti mai cauta "alinarea" in barbati,nu pana nu esti in stare sa ii "jonglezi" sa intelegi cum gandesc barbatii.
Mai bine singura decat rau acompaniata, stii vorba aia!
TPU este mare si are nevoie de raspunsuri, poti sa iti fii cuiva de ajutor decat sa stai pe afara sa auzi tot felul de tampenii de la niste incuiati, parerea mea.
Iti doresc bafta, si pune mai mult pret pe tine.
Eu tot nu realizez cum o fata trece de la un iubit la altul de parca ar schimba sosetele in fiecare dimineata.increderea din cuvinte nu ti-o da nimeni, ea se castiga
Imi pare rau pentru tine.sa iti raspund la intrebare: timpul le rezolva pe toate draga mea, e greu stiu o sa treaca incearca sa te cufunzi in crva, in invatatura, poti sta cu prietenii, cu familia. Sper ca te-am ajutat sisper sa treci curand peste : )
Daca il iubeai cum ai zis tu pe A nu te mai cuplai cu celalat.esti naiva daca l-ai crezut.nici macar nu va cunosteati el iti promitea marea cu sarea.pe asta trebuia sa iti dai seama ca nu vrea nimic altceva decat sa ajugi in patul lui.si daca intr-adevar nu ai fi vrut sa faci nimic cu el refuzai.doar nu te-a obligat! asta o sa iti bantuie mintea mult timp!