Hey tipa. uite cum sta treaba.mi se pare ca exagerezi prea mult cu taiatul si slabitul inteleg..ca este adevarat faza cu uitatul pe la spate si altele..si fiecare o sa isi gaseasca iubirea la cum ai vorbit cred ca ai pe undeva pe la 14-16 ani (daca gresesc spune-mi) dar nu trebuie sa te superi pe faza cu gagiu..inteleg ca la varsta ta simti nevoia... dar ia-o usurel, compartate cu ai fost inainte..si faza cu fb, mm. e o modalitate dar..acuma daca ii spui. o sa te enerveze la cap ca ai intrat pe contul iei. daca isi ascunde secrete fata de tine..insemna, ca ai gresit undeva, candva, ori o fi ea mai [Bit^^ch_style] scuze dar cam asa e ..ideea este ca nu trebuie sa te tai si altele, si ca sa iti mai zic ceva.mie cel putin si prietenilor mei.le plac fetele asa pe gustul tau, nu cum e prietena ta..gen azi cu unul maine cu altul sper ca te-am ajutat cu ceva ..pa:**
Te ingrijoreaza ceva sau crezi ca esti in pericol?
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Tu chiar crezi ca am citit ce ai scris tu aici? parerea mea e ca esti prea penibila ca stai sa postezi niste chestii din astea pe net.
Eu zic ca nu tu esti de vina si asta pentru ca esti mai serioasa decat prietena ta,, cea mai buna,, ....de vina ar fi ea ca acorda prea multa atentie baietilor si cine stie ce le mai promite si normal ca si intorc baietii capul dupa ea, nu ar strica sa ai o discutie cu ea si sa-i spui ce ai pe suflet
Cum sa te tai? doamne! de ce nu iti cauti o alta prietena daca simti ca esti in umbra ei? daca e mai sexy si mai frumoasa decat tine bineinteles ca baietii vor intoarce capul dupa ea... fa-ti si tu o prietena care sa fie mai putin frumoasa si sexi ca tine, ca baietii sa intoarca capul dupa tine daca asta te face sa te simti mai bine. ce e al tau e pus deoparte, asa ca nu iti fa griji ca nu te place nimeni. crezi ca doar cele frumoase au noroc la baieti? nu fata draga! nu trebuie sa te simti inferioara! daca baietii care iti plac tie o baga in seama nu e vina ei! ei vb cu ea pentru ca le place, iar tu ar trebui sa fii fericita pentru prietena ta ca are atati pretendenti. bineinteles ca e un gest urat din partea ei sa filtreze cu ei din moment ce ea stie ca tie iti plac, asa ca te sfatuiesc sa iti cauti alta prietena, nu una care te tradeaza pe la spate din cauza prea marii stimari de sine. ne-am inteles? ei ii spui ca nu mai vrei sa fii prietena cu ea, iar tu iti cauti o alta prietena care sa nu te mai faca sa crezi ca traiesti in umbra ei!
Din ce am inteles prietena ta e Miss Univers iar tu Muma Padurii xD