anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei TPU!
Recent am vorbit cu varul meu la betie!
Si imi marturisise ca el avand 19 ani, inca e virgin si se masturbeaza zilnic cam de la varsta de 13 ani!
Imi marturisise ca are fantezii zilnic si ca in trecut a facut niste chestii care acum il framanta!
Pe la 8, 9 ani, avea o fata in sat de vreo 6-7 aniu pe care o placea, si ii placea sa se sarute cu ea sicand avea ocazia, fata aceea isi mai dadea pantalonii jos, si el se uita asa acolo la ea fara sa o atinga!
Apoi, o alta intamplare, cu "verisoara" lui, ca nu este verisoara lui de sange, patise odata sa stea singur cu ea, ea avand cam 6 ani si el 12-13, a stat singur cu ea odata, si se simtea asa excitat, si ii aratase ce avea el jos, fara sa o puna sa o atinga, doar ii placea sa faca asta ca cica il excita!
Ii zisesem ca nu prea e normal ce a facut, pentru ca nu e firesc, dar l-am consolat zicandu-i ca era mic, si nu stia ce face, el fiind in perioada pubertatii, si pentru ca avea multe fantezii, si ii place ideea asta ca poate prosti o fata mai mica si sa faca ce vrea cu ea, dar doar online, fara sa ajunga la fapte!

Dar lui ii e frica, ca din cauza asta, ar putea innebuni sau sa fie forte obsedat si sa ajunga sa violeze!

Voi ce parere aveti?
Ce sfaturi pot sa ii dau?
Va rog nu criticati, pentru ca vreau sfaturi pentru a-l ajuta!
Dau funda!

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Chestiile astea nu sunt atât de anormale pe cât crede. Mulți au făcut chestii de genul, chiar și eu. Tot ce contează e să îți realizezi prostia, să te scârbești de tine și să te schimbi.

| Jem65 a răspuns (pentru anonim_4396):

Exaact
Asta i-am zis si eu, sa mai lase masturbarea aia, si sa se concentreze pe altceva important din viata lui

| Teo29 a răspuns:

Sa faca o vizita cu pachet la centrul de retinere si arestare preventia din orasul lui, sa vada baietii care sunt inchisi pentru fapte sexuale ce ``tratament`` de prima doamna au si dupa poate o lasa balta. Trebuie sa renunte total la astfel de tampenii, ca din una in alta poate face o prostie care sa o regrete pe viata...