| Lamaie_4904 a întrebat:

Revin cu o intrebare legata de baieti.
Sa o iau de la inceput, in tabara la mare anul trecut am fost cu un tip, care se pare ca tinea la mine, mie nu imi placea asa mult de el, si dupa ce am venit a inceput sa fie lipicios. Acum(dupa cateva luni) am fost la bal la un prieten de-al lui, si mi s-a parut mai dragut, doar ca acum este el cel care e rece...atat cu primul baiat.
Exista si un al doilea baiat, care face dansuri unde fac si eu, mai exact partenerul meu de cateva saptamani. Ma atrage pentru ca e ceva nou, si atunci cand dansam exista o conexiune, ne privim in ochi si etc.
Ce sa fac? Pe care sa il aleg? Fundooii` :*

Răspuns Câştigător
| Smurf a răspuns:

Daca nu exista atractie din start, slabe sanse sa se lege ceva frumos si de durata, parerea mea.Cat despre partenerul tau de dans, am vazut multi care au ramas impreuna.Stati atat de aproape cand dansati, va priviti in ochi, poate va si atingeti mai provocator, depinde de stilul de dans.Imposibil sa nu se lege ceva...doar daca nu sunteti de gheata! Vezi cum evolueaza "relatia" cu partenerul de dans, vezi daca si el simte acelasi lucru...si vei gasi singura raspunsul.

0 răspunsuri: