Exista 2 optiuni in cazul tau si anume : ori iesi din relatie si ai scapat de ''traumatizarea'' la care esti supusa, ori ii permiti sa te pipaie acolo unde si cum doreste, adica sa-i permiti sa-si bage palma in chilotei si astfel scapati amandoi de ''neplacerile'' cu care va confruntati fiecare in felul sau in acest moment. Este unicul mod de a rezolva problema fiindca altfel in mod cert va persista si mereu va fi un motiv de a va certa. Sanatate!
Îl las să mă pipăie, dar totul are o limita, nu îi permit să îmi bage mâna în pantaloni.
"Totul are o limita"
Mda, dacă are chef sa te picure cu ceara poți sa zici "nu".Tu nu-l lasi nici măcar sa te atingă
Nu e o idee chiar rea, dar sigur nu-i masochistã.
Nu vezi nimic gresit in asta? Adicã poate folosi push/pull s-o intrige. Nu sare ca un bou. O mai si respinge.
"Sigur nu-i masochistă"
Știi tu ce fantezii are ea? Ceara poate fi nimic pe lângă ele
O iubește, de ce s-o respingă?
De ce sa vreau sa stiu ce fantezii are? Este prea mult de suportat pentru mine.
Ce e iubirea? O poate lega cu catuse de pat sa nu se mai opunã.
De curiozitate.
Si pentru mine.
Amăgire.
Dar e mai plăcut sa o vadă deasupra lui
Pune-ți o cursă de şoareci în pantaloni.
Când şi-o prinde deştele în aia, se potoleşte.
Buna,
Daca il iubesti, atunci ar trebui sa il rezolvi. Cum insa doresti sa ramai virgina, ai putea incerca alte optiuni: mana, gura, sanii...
Daca nu il iubesti, schimba-l.
Aceste lucruri sunt normale, dar e foarte neplacut sa il faci si pe el abstinent doar pentru ca tu nu esti pregatita. Ofera-i o alternativa si va fi foarte fericit.
Pai ti-am spus si data trecuta cand ai intrebat, ca nu se va schimba niciodata. Se pare ca mi-am racit gura (tastatura) degeaba.
Hai sa-ti repet: NU se va schimba NICIODATA. MEREU va face asa. ASA E EL. Daca tu nu esti asa, LASA-L, ca inseamna ca nu va potriviti, iar asta va duce la frustrari, iar frustrarile duc la adulter.
E normal sa te dorească. Nu e ceva rușinos. Ție nu ți place deloc când te atinge? Nu simți nici un fel de placere, dorința?
Dar simti atractie fata de iubitul tau? Poate nu va potriviti. Problema e la amandoi. Atractia fizica si dorinta e normala la un cuplu dupa o anumita varsta. Daca aveti peste 18 ani si deja va cunoasteti destul de bine Gandeste te bine de ce nu iti place, e el nepriceput sau esti tu prea rusinoasa ai tot felul de inhibitii? De sarutat iti place sa te saruti cu el? Chestiile astea fizice vin de obicei de la sine, dar tu nu trebuie sa te simti fortata trebuie sa te simti relaxata sa te simti in siguranta. Nu stiu ce sfat sa iti dau pentru ca nu inteleg de unde vine problema daca de la tine sau de la el
Da, simt atracție pentru el. Eu am 20, el are 21 ani, ne știm de mult timp, de pe vremea când încă eram la școală. Mă gândesc că poate e din cauza faptului că eu sunt mai rușinoasă. De sărutat îmi place să mă sărute și să mă alinte, de aici începe problema, că el se încinge repede și începe cu pipaieli prin toate locurile, îmi baga mana în pantaloni și începe să mă mângâie, lucrurile astea îmi displac.
Asa a fost si la mine. dar dupa 2 escapade din astea am vorbit cu ea simplu : ori dai ori pa.
Nu are rost sa il ti pe individ cu boasele albastre. Sau nu mai stai cu el in camera dar foarte curand o sa plece.
Nu stiu despre ce s-a vorbit data trecuta dar cred ca cel mai bine e sa te gandesti serios daca vrei sa o faci sau nu!
Asa sa te eschivezi pana mai tarziu nu e corect nici fata de tine nici fata de el! si mai multi iti incurci zilele.
Daca ai un motiv clar pentru care nu vrei atunci lipseste-te de el pentru ca azi un pas maine altul si pana la urma iti intra in chilote! dupa aia zice ca te-a facut!
Probabil ca la varsta voastra nici el nu stie cum sa abordeze situatia si incearca intruna ca prost u in acelasi mod... pe de alta parte daca ar fi bine intentionat fata de tine ar fi natural sa poata sa te deschida si nu sa te incerce la plezneala ca poate cazi!
Mario1996 întreabă: